evet o zamanalr öyle bişi yoktu. Bunları birini ben ablam arkadaşlarım falan hepsine aldığım ücrete yakın bi fiyata dağıttımKölesiz mi aldın bunları hocam
yok 10-15 stok vardı o zamanTÜm stokları sen mi aldın
Foruma genelde kalmaz direk alıyorlar aldıkları zaman ben bunu aldım diye atıyorlar fiyat avantajı olan ürün çok nadir geliyor artık. Kendin takip etmen lazım süreklikanka bu depodan ürün almak için köle şart mı yoksa forumda mesaj bekleyerek alınır mı?
köleyle bile zor denk geliyor öyle diyimkanka bu depodan ürün almak için köle şart mı yoksa forumda mesaj bekleyerek alınır mı?
köle nerden bulabilirim yada kendim amazonda gezsem yine işlevli olur mu?Foruma genelde kalmaz direk alıyorlar aldıkları zaman ben bunu aldım diye atıyorlar fiyat avantajı olan ürün çok nadir geliyor artık. Kendin takip etmen lazım sürekli
Hiç uğraşma forumu ara ara takip et illa avantajlı ürünler geliyor birçok kişini gelir kaynağı burasıköle nerden bulabilirim yada kendim amazonda gezsem yine işlevli olur mu?
konuyu takibe aldım zaten gece gece uyurken bildirim geliyorHiç uğraşma forumu ara ara takip et illa avantajlı ürünler geliyor birçok kişini gelir kaynağı burası![]()
Gel kapışalım ama köleleri kullanmak yok haaa, yanlış olmasın.
5090 nın üstüne zaten cıkılması imkansızGel kapışalım ama köleleri kullanmak yok haaa, yanlış olmasın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
10 liraya aldın direksiyon nasıl çıktı kral o bence 5090'dan bile iyi indirim iyi çıktıysa.Gel kapışalım ama köleleri kullanmak yok haaa, yanlış olmasın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
5090 dan rahat bir 60k karı var yeter zatenGel kapışalım ama köleleri kullanmak yok haaa, yanlış olmasın.
Valla arkadaşa verdim onu 5.000 liraya, manyak gibi iracing oynuyor. Sıfırı 12 miydi neydi.10 liraya aldın direksiyon nasıl çıktı kral o bence 5090'dan bile iyi indirim iyi çıktıysa.
Kullanıyorum yapay zeka modeli çalıştırıyorum lokalde, doğrudur ama satmam kesinlikle.5090 dan rahat bir 60k karı var yeter zaten