%99 iptaldepo dan aldığımız msi 5070 gaming trio dan gelen var mı? Benim ki 26 gün oldu daha ortada yok.
1 hadi bilemedin 2 hafta içinde kargoya verilmediyse iptale düşüyor hocamdepo dan aldığımız msi 5070 gaming trio dan gelen var mı? Benim ki 26 gün oldu daha ortada yok.
Nie göndermediklerini söylemiyorlar miNasip kısmet artık. Müşteri temsilcisi iptal etme bekle dedi. Bu kadar süre sonunda iptal olursa çek falan veriyorlar mı? 10 gün sonra 2. taksiti ödeyeceğim![]()
stok yokmuş. Depoya ilettik bakacaklar iptal etme stok bir anda giriyor depoda vardır belki dediler. Ben ayın 9 unda aldıydım 1 tane vardı. sonra ayın 15 inde foruma düştü 4 stok olarak.Nie göndermediklerini söylemiyorlar mi
Bu ara ara oluyor. Geçen sene ekim Kasım ayinda cok iyidi şimdi cercop ve kolelerle alıyorlarBu sebepten dolayı depo ürünü paylaşasım hiç gelmiyor. İşin daha kötüsü %20'den sonra gelen indirimlerin kalitesi de çok azaldı bazı istisnalar hariç.
Amazon Depo için ben dahil çoğu kişinin, portakalda vitamin olduğu zamanlar...Bu ara ara oluyor. Geçen sene ekim Kasım ayinda cok iyidi şimdi cercop ve kolelerle alıyorlar
Amazon Depo için ben dahil çoğu kişinin, portakalda vitamin olduğu zamanlar...
TÜm stokları sen mi aldın
En büyük yamyamlardan oTÜm stokları sen mi aldın
Kölesiz mi aldın bunları hocam