❌İndirim Bitti! James Donkey 650W PSU 1259₺

Ne alaka oğlum, sen kafasız mısın? Basit bir espriye bile nasıl bu kadar kudurdun?
çünkü bir değil iki değil,ne kadar ekmek o kadar köfte herkes A seviye/tier PSU çekecek hali yok,patlayan giden elbet oluyordur ama kötüyse kesin bilgisayarın çöp olacak kafasında oldukları için bu kadar garezim var

Arkadaşlar gereksiz gerilime gerek yok. İndirim vardı paylaştım. Alan olduysa hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanır. Konuyu gereksiz uzatmaya hiç gerek yok.

Uygunsuz davranış
Stok yok diyor, yoksa bir adet alıp 12V 80A aküyü şarja takıp anlık değerleriyle birlikte videosunu atardım sırf test olsun. Bakalım patlıyor muymuş. Ürünün üreticisi kim? Bilen yok. Ürünü alıp patlatan var mı? Bilen yok. Beyin yoksunu espriler yerine yazacağınız şey “Arkadaşlar bu paralara ikinci el bilindik bir marka veya Green ile indirime girdikçe Delta kovalayıp almanız daha mantıklı.” işte bu. Herkes sizin kadar bilmiyor olabilir, herkesin bütçesi üst düzey psulara yetmiyor olabilir. Adam arattırır ceymseşek bakar bir dünya ürünü var güvenir alır kötü çıkar veya sizin yazdıklarınıza kanıp bilmeden etmeden tamir görmüş ikinci el bir psu alır başına iş olur.

ihtiyacı olana elimde Delta GPS 550W 80+ var uyguna bırakabilirim yedek diye aldım kutusunu açmadım duruyor

bitcoin mining sırasında yıllar evvel mecburiyetten acil psu lazımdı boşta psu kalmamıştı 700-750w tam hatırlamıyorum gamepavırrrrrrr!!! veya rampaçççç gillerden psu almıştım 2080 ti ye taktıydım ki undervoltlu 2080ti 200w falan çekiyordu işlemci pentium 10w ... 2. günün sonu kapanmış bir yanık kokusu 8 pin kablolardan biri yanmış simsiyah soketler erimiş plastikler döküldü soketin ... kart neyse sağlamdı hala çalışıyor şu an yanımdaki pc de corsair la hayatına devam ediyor.

konudaki markayı bilmiyorum üstüne alınmasın hiç fikrim yok psu denince aklıma geldi.

PSU işi sistemde bütçe kısılmaması gereken tek parçadır. Sistemin kalbidir direkt. Nasıl ki kalp bütün sistemin beynine kadar düzgün ve olması gerektiği kadar kan pompalıyorsa, PSU da aynı şekilde prizden aldığı elektriği ve akımı (10V-5V-2V gibi gibi) pompalar.

Unutmayın, kötü bir ekran kartı/işlemci/ssd veya anakart bir gün sadece kendisini yakar. Kötü bir PSU ise kendisiyle beraber bütün sistemi yakar. Belki de onlarca para harcadığınız sistem için cüzdanınızı ve psikolojinizi de...

Özetle alt seviye PSU'lardan uzak durun. Aslan besleyen yemini sakınmaz misali hareket edin.

200 watt bile çekmeyen kartlar.
Öyle ancak 7500F ile birlikte 300-350W'ları buluyor tüketim. Cw ve fan sesi bile yok. Kaliteli diye bir iddiam yok zaten ancak 1200tl'ye 650w'dan da beklenebilecek her şeyi sunacaktır

Öyle ancak 7500F ile birlikte 300-350W'ları buluyor tüketim. Cw ve fan sesi bile yok. Kaliteli diye bir iddiam yok zaten ancak 1200tl'ye 650w'dan da beklenebilecek her şeyi sunacaktır
Şahsen o riske girmezdim ben yine de ya PSU konusu beni hep korkutmuştur.

Şahsen o riske girmezdim ben yine de ya PSU konusu beni hep korkutmuştur.
Yüzlerce kullandım, alıp sattım da. Bş olmaz ver mehteri😂 kendim gtx 1070 sistemde aigo 450w psu kullandım 2 sene, sonra cortladı. Yerine 500w msi aldım en ucuzundan (900TL'ye geldiydi yoksa 600w zoko alacaktım xD)

Zaten 650-750w psu ile 500-600w sistem kullanınca cortluyor, 750W psu ile 300W sistem kullandıktan sonra en kötü psu bile doğru düzgün yorulmadığı için sorun çıkarmıyor

Yüzlerce kullandım, alıp sattım da. Bş olmaz ver mehteri😂 kendim gtx 1070 sistemde aigo 450w psu kullandım 2 sene, sonra cortladı. Yerine 500w msi aldım en ucuzundan (900TL'ye geldiydi yoksa 600w zoko alacaktım xD)

Zaten 650-750w psu ile 500-600w sistem kullanınca cortluyor, 750W psu ile 300W sistem kullandıktan sonra en kötü psu bile doğru düzgün yorulmadığı için sorun çıkarmıyor
Benim 12 yıllık EVGA artık emekli olmak istiyor ama hala bırakamıyorum. :D Yazın 4090 takmıştım hoşuna gitsin diye. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri