❌İndirim Bitti! KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

Şu monitörde şu fiyata bir de pivot olsaydı var ya, o zaman beni taciz de edebilir istediği her şeyi de yapabilir hiç problem yok.
pilot lazımsa https://www.instagram.com/momomurat/ momo murat abimiz var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalanı sevmiyorum işine gelmiyor olabilir.

İlk yorumun: "Philips Evnia 24M2N3200S daha iyi bir opsiyon"
OK NE DAHA İYİ? : ver bize veriyi ver bize panel bilgisini ver bize MS değerlerini ver bize Overshoot değerini, sende hiçbiri yok senden somut bir şey isteyene de hakaret etmek için yer arıyorsun ama haklısın sana elinde tek bir test cihazı bile olmadan şunu al bunu al diyecekler ki onlara daha çok saygı duyacaksın.

Forumun kitlesindeki acayipliği 4 sene forumda takılıp anlayamamak çok sıkıntı bir durum :) yok ama ben seni hemen anladım sen aklınca eleştiriyi kaldıramayıp hakaret etmeye çalışıyorsun da onu da kimse yemez
Arkadaşın mindset bu çokta şeetmemek lazım.
1777887091198.webp

1777887028963.webp

1777887041010.webp

Yalanı sevmiyorum işine gelmiyor olabilir.

İlk yorumun: "Philips Evnia 24M2N3200S daha iyi bir opsiyon"
OK NE DAHA İYİ? : ver bize veriyi ver bize panel bilgisini ver bize MS değerlerini ver bize Overshoot değerini, sende hiçbiri yok senden somut bir şey isteyene de hakaret etmek için yer arıyorsun ama haklısın sana elinde tek bir test cihazı bile olmadan şunu al bunu al diyecekler ki onlara daha çok saygı duyacaksın.

Forumun kitlesindeki acayipliği 4 sene forumda takılıp anlayamamak çok sıkıntı bir durum :) yok ama ben seni hemen anladım sen aklınca eleştiriyi kaldıramayıp hakaret etmeye çalışıyorsun da onu da kimse yemez
Yazdıklarının benim nezdimde birer eleştiri olduğunun kanısına nasıl vardın merak ettim söylediklerinin benim deneyimim üzerinde hiçbir etkisi yok .

Koşa koşa gidip tekrardan monitörü sipariş etmemi mi bekliyorsun.

4 sene konusuna gelince seninle ilk kez diyaloğa giriyorum ve tespitimi onaylamanın verdiği huzur ile sana da yazmış olmak istedim. ( geçmiş mesajlarımda çokça var zaten göz atabilirsin)

Keşke beni gerçekten anlayabiliyor olsaydın
Bu kadar içerleyip bu konuya bu denli mesai harcamazdın Alınganlık yapıyorsun ama farkında değilsin bu daha da üzücü.

Kim ne yerse yesin beni alakadar eden bir durum değil.

Yazdıklarının benim nezdimde birer eleştiri olduğunun kanısına nasıl vardın merak ettim söylediklerinin benim deneyimim üzerinde hiçbir etkisi yok .

Koşa koşa gidip tekrardan monitörü sipariş etmemi mi bekliyorsun.

4 sene konusuna gelince seninle ilk kez diyaloğa giriyorum ve tespitimi onaylamanın verdiği huzur ile sana da yazmış olmak istedim. ( geçmiş mesajlarımda çokça var zaten göz atabilirsin)

Keşke beni gerçekten anlayabiliyor olsaydın
Bu kadar içerleyip bu konuya bu denli mesai harcamazdın Alınganlık yapıyorsun ama farkında değilsin bu daha da üzücü.

Kim ne yerse yesin beni alakadar eden bir durum değil.

Monitör ihtiyacım yok ama fiyat gerçekten insanın bi kafasını karıştırıyor 😃

2.ktc monitör almamak için kendimi zor tutuyorum. Dostlar monitör de kim malzeme kalitesi bakıyor. Yorumlar güldürdü. Paneli fiyatının üzerinde. Bu para gayet alınır. 200hz Miss . Renk gamutta gayet başarılı. Parlaklığı da iyi. MS süresini kullanırken fark etmedim ama ghosting görmedim.

Uygunsuz davranış
Ürünü alan sensin galiba baya içerlemişsin 😅
2 hafta boyunca unutmamış bu anı beklemiş
Forum sahibini yalıyor hesaplara bak
Dostum olayı daha fazla uzatmanın bir manası yok. Ağzını bozmanada gerek yok hiç yakışmıyor insanlara farklı tabirlerde bulunman. Alınmama sebebini sana delillerle konuş övdüğün monitörün alınma sebebini ise bilimsel veriler ile ispatla demişler kötü bir şey yok bunda direk alınmaz diyip yorum yapmanı kınamışlar. Bir şey hakkında alınmaz onun yerine bunu alın diyorsan arkasında durup ispatlaman gerekir. Şahsi fikrim daha fazla uzatıp konuyu kirletmeyin.

Ürünü alan sensin galiba baya içerlemişsin 😅
2 hafta boyunca unutmamış bu anı beklemiş
Forum sahibini yalıyor hesaplara bak
Senin beynin komplo teorileriyle dolu kardeş Allah kurtarsın geçen mesajımı editledi diye demediğimi bırakmadım adama işim gücüm yok forum sahibi yalayacam en fazla beni forumdan yasaklayabilecek birine neden yalakalık yapayım emin ol sen birilerini yalamışsındır hayatın boyunca çünkü bu ihtimali düşünenler genelde yapanlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri