180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Beyler solağım ben sol bicepsimi sıktığımda sol biceps daha büyük sağ bicepse göre bu nasıl düzelir?
tek taraflı calisman lazim once gucsuz kolunla ne kadar tekrar cikiyorsa yap ardindan guclu kolunlada ayni tekrari yap 1-2 aya dengelenirBeyler solağım ben sol bicepsimi sıktığımda sol biceps daha büyük sağ bicepse göre bu nasıl düzelir?
aşırı bir fark yoksa bu kaçınılmaz bir durum genelde ama aşırı fark edilir bir farksa güçsüz kola haftada 1-2 antreman sonunda fazladan 1-2 hareket ayırabilirsin sadece o kol için zaten zamanla fark kapanır daha fazla çalıştıracağın için fark ettiğinde rutine dönersin çalışma programına güç antremanları eklemeni öneririm çünkü bu demek oluyor ki bir kolun bariz diğerinden daha güçsüz ve aynı ağırlığı kaldırsan bile form bozuluyor ve bir kol daha doğru gelişiyor.Beyler solağım ben sol bicepsimi sıktığımda sol biceps daha büyük sağ bicepse göre bu nasıl düzelir?
Evet sağ kolumda formum çok bozuluyoraşırı bir fark yoksa bu kaçınılmaz bir durum genelde ama aşırı fark edilir bir farksa güçsüz kola haftada 1-2 antreman sonunda fazladan 1-2 hareket ayırabilirsin sadece o kol için zaten zamanla fark kapanır daha fazla çalıştıracağın için fark ettiğinde rutine dönersin çalışma programına güç antremanları eklemeni öneririm çünkü bu demek oluyor ki bir kolun bariz diğerinden daha güçsüz ve aynı ağırlığı kaldırsan bile form bozuluyor ve bir kol daha doğru gelişiyor.