PXN V10 PRO Feedback Düşüşü

Razzur

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yaklaşık 6 aydır V10 pro kullanıcısıyım. Severek kullanıyorum. Sadece 30 dakika - 1 saat süreli tempolu yarışlarda FFB çok zayıflıyor yarışın yarısından sonra, sıcaklık 50-55 derecelerde seyrediyor genelde. Moza R3 kullanan bir arkadaşta 1-2 saatlik kullanımda bile hissedilir FFB düşüşü olmuyor. Bunun sebebi nedir? Ayarlarım şu şekilde:
1777924653717.webp
1777924670755.webp

Merhaba yaklaşık 6 aydır V10 pro kullanıcısıyım. Severek kullanıyorum. Sadece 30 dakika - 1 saat süreli tempolu yarışlarda FFB çok zayıflıyor yarışın yarısından sonra, sıcaklık 50-55 derecelerde seyrediyor genelde. Moza R3 kullanan bir arkadaşta 1-2 saatlik kullanımda bile hissedilir FFB düşüşü olmuyor. Bunun sebebi nedir? Ayarlarım şu şekilde:Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Force Feedback ile Mechanical max Torque değeri eşit olmalı önce bi o ayarı düzeltin. Road sense detail 100 çok fazla 20 seviyelerine fln indirin. Isınma sorununa gelirsek normalde bu cihazlarda ısınma şikayeti hiç yok. Sizinkinin motor bölümünün arka tarafı veya etrafı kapalı mı? Etrafı açık ve hava alacak şekilde olması lazım.​

Öncelikle Force Feedback ile Mechanical max Torque değeri eşit olmalı önce bi o ayarı düzeltin. Road sense detail 100 çok fazla 20 seviyelerine fln indirin. Isınma sorununa gelirsek normalde bu cihazlarda ısınma şikayeti hiç yok. Sizinkinin motor bölümünün arka tarafı veya etrafı kapalı mı? Etrafı açık ve hava alacak şekilde olması lazım.​
Force feedbacki hep 100 de kullandım bi de son 90 da denerken fark edecek mi diye denedim de fark yok. Etrafı açık masanın üstünde ve bağlantı kısımlarındaki menfezleri herhangi kapatan bir şey de yok zaten. Oyun içi arabaya göre olan ayarlar da bu şekilde hiçbirinde fark yok.

Ekler

• 1777926430797.webp
    1777926430797.webp
    7 KB · Hit: 7
Force feedbacki hep 100 de kullandım bi de son 90 da denerken fark edecek mi diye denedim de fark yok. Etrafı açık masanın üstünde ve bağlantı kısımlarındaki menfezleri herhangi kapatan bir şey de yok zaten. Oyun içi arabaya göre olan ayarlar da bu şekilde hiçbirinde fark yok.
Hocam oyun ayarlarının ısınmayla pek bir ilgisi yok. Sizinkinde başka bir sıkıntı var ama daha önce ne Discordlarında ne de önerimle alan arkadaşlarda ısınma namına bir şey duymadığım için çözüm önerim de yok. Siz en iyisi Discordlarında bir sorun. VD4 ve V10 konularına yazın. Ayrıca PXN_Solar pxn_support ve pxn_activities hesaplarına da DM'den yazın illaki dönüş olacaktır. Ona göre EUAS ile iletişime geçersiniz.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri