İlişkimde Nasıl Bir Karar Vermeliyim?

Emrdgn.

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle benim 1.5 senelik bir ilişkim var bir taraftada 5 yıllık gercekten dost dediğim iki tane kız arkadaşım var sevgilim beni tercihe sürükledi ve bende sevgilimi sectim ancak üstünden 10 ay vs gecti sevgilimle cok sık kavga etmeye başladık ve basit konulardan sürekli üstümeye gelmeye beni kısıtlamaya başlamıştı. Bir tartışma sırasında ağzından ayrılalım kelimesi cıktı ve bende öyleyse ayrılalım dedim. Bir süre sonra eski dost dediğim kız arkadaşımla iletişime gectim bana kırgındı lakin dost olarak birbirimizi özlemişiz mesafeli de olsa konuşuyoruz ve sevgilim yaptıklarından cok pişman (daha önce de defalarca pişman oldu ve tekrar etti) ve geri barışmak istiyor ilişkimizi ailelerimizde biliyor sizce ne yapmayalıyım seviyorum ve aileler biliyor diye barışmalımıyım önümemi bakmalıyım. Uzun oldu biraz kusura bakmayın zor durumdayım

Seven sevdiğine güvenir. Dostunuzla dost olmaya devam edeceksiniz, sevgilinizle de sevgili olmaya devam edeceksiniz. Sevgiliniz dostunla aranın açılmasını isterse burada büyük ayıp o dostunuza olur.

Olabilir sevgilin senin yanında başka kız görmek istemiyordur çoğu insanda var bu erkek kız fark etmiyor ki ben de kız olsam ben de istemezdim hele ciddi bir ilişki istiyorsam öte yandan kimse dört dörtlük değil illa kavga edeceksiniz başka ilişkiye başladığında o kişi seni kısıtlamayacak mı sence hele kız arkadaş konusunda biraz empati yap onun erkek arkadaşları olsa ve aşırı samimi olsa bu seni rahatsız etmeyecek mi ne tür kavgalar ediyorsunuz bilmiyorum ama kavgasız bir ilişki yok kızın yaptıkları sana aşırı ters geliyorsa ve bu kısıtlamaya dayanamıyorsan kızla konuş şartlarını belirle bu şartlar doğrultusunda ilişkimize bir şans daha verelim de yok kız taviz vermiyor ve istekleri de seni aşırı bunaltıyorsa ilişkiyi bitirirsin ama çoğu kız böyle hele ki kız arkadaş konusunda katılıyorum kıza

Geri