X870 ler bakıyorsanız akakçe ve İ. Hesap / İtopya gibi yerlere de bakın (bakıyorsunuzdurda gerçi) Özellikle saydığım iki yer pahalı ürünlere talep gelmeyince mecburen iyi indirime gidiyorlar. Belki dişe dokunur bir indirme rastlanır.Anakartları bende beğenmedim hocam. takip ettiğim DDR4 LGA 1700 bir anakart vardı yüzde 5 ekstra düşmüş sanırım satın alıcam onu. x870E bir anakart vardı dün daha ucuzdu bugünkü indirime rağmen ekstra yükselmiş fiyatı bir garip.
işe yarar hiçbirşey bulamadım paraf kampanyasından alırım diye ama ay sonuna kadar zaman var anneler günü indirimleri gelir yakındaBu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!
Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!www.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüleZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...120mm-argb-fanli-midt-matx-kasa.html#yorumlar Project Zero desteğide var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Seçili GeForce RTX 50 Serisi Ürünlerle PRAGMATA'ya Sahip Ol.
Seçili GeForce RTX 50 Serisi Ürünlerle PRAGMATA'ya Sahip Ol.www.vatanbilgisayar.com
Hiçbiri yok biliyo musunen fazla 1-2 derece sıcak çalışıyordur ve fan sesi yüksektir. Hepsi aynı sonuşta 5080 5080 dir![]()
9060 xt dahilse mantıklı 5.000 tl iadesiyle ssd çekilir veya sıvı soğutma falan alınır ya da işlemci yükseltilirişe yarar hiçbirşey bulamadım paraf kampanyasından alırım diye ama ay sonuna kadar zaman var anneler günü indirimleri gelir yakında
5070ti almayı düşünüyorum alınır mı?
Alınırsa hangi modeli alınır?
Stokta ram kalmamış nasıl olsunRamlerde yok mu ya
elimde ultra 7 270k plus 64gb ram rtx 5070 li sistem var ekranda 27 oled daha ne alacağımı bilemedim ram kampanyası yapsada fazladan kar etsek9060 xt dahilse mantıklı 5.000 tl iadesiyle ssd çekilir veya sıvı soğutma falan alınır ya da işlemci yükseltilir