Corsair M75 Air - 1.699 TL!

Reaksiyon skoru
155

Uzun zamandır indirimde. 1. nesil TTC optik Switch ve N52840 MCU kullanıyor. Sensör ise PAW3395. bu fiyata elmas değerinde. Nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Coating ve shape olarak çok iyi değil sadece. Bir de stabilite olarak çok başarılı değil. Gerçi incelemeler 2023'te yapılmış. Firmware güncellemeleri ile düzeltilmiş olabilir. Fiyatının bence en iyisi bu model.

1000032933.webp

1000032934.webp

Bu mousea koca arkalı demek uygun olabilir 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rgb olanı da 1999 mus

Bu mouse kullanıyorum. Bir kaç ay önce amazondan aynı fiyatlara almıştım. Kablosuzdayken şarj full olmasına rağmen arada anlık hareket etmiyor. Neden anlamadım. Laptop'a bağlı ve mouse'a en yakın usb ye takılı ama çok sinir bozucu olabiliyor. O yüzden bu ara kablolu olarak kullanıyorum bu şekilde sorunsuz.. Sorun bende veya benim cihazda mı çözemediğim için bilmiyorum. Belki bu sorunu yaşayan başka biri varsa yazabilir teşekkürler

Aktif olarak kullanıyorum ofiste evde bana mısın demiyor 1 hafta gidiyor şarjı neredeyse bende rgb modeli var aydınlatması da hoş @Egitimgorevlisi nin de dediği gibi oda kampanyadaymış onun da linkini ben bırakayım öneririm alınır.

Bu mouse kullanıyorum. Bir kaç ay önce amazondan aynı fiyatlara almıştım. Kablosuzdayken şarj full olmasına rağmen arada anlık hareket etmiyor. Neden anlamadım. Laptop'a bağlı ve mouse'a en yakın usb ye takılı ama çok sinir bozucu olabiliyor. O yüzden bu ara kablolu olarak kullanıyorum bu şekilde sorunsuz.. Sorun bende veya benim cihazda mı çözemediğim için bilmiyorum. Belki bu sorunu yaşayan başka biri varsa yazabilir teşekkürler
Bekleme modu gibi bir şey var bunda ben kullanırken de uzunca bilgisayar başından kalkınca gelince biraz sallamak gerekiyor mouseyi kendine geliyor sanırım enerji tasarruf modu gibi bir şey var tam emin değilim bundan ayrı bir şekilde sorun yaşıyorsan ama garantiye göndermen güzel olabilir.

Kaç k hz bunun RGB ve düz versiyon?

Uzun zamandır indirimde. 1. nesil TTC optik Switch ve N52840 MCU kullanıyor. Sensör ise PAW3395. bu fiyata elmas değerinde. Nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Coating ve shape olarak çok iyi değil sadece. Bir de stabilite olarak çok başarılı değil. Gerçi incelemeler 2023'te yapılmış. Firmware güncellemeleri ile düzeltilmiş olabilir. Fiyatının bence en iyisi bu model.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bende RGB modeli var. Performansından memnun kalmadım, bazı hatalarda verince Razer aldım.

Aktif olarak kullanıyorum ofiste evde bana mısın demiyor 1 hafta gidiyor şarjı neredeyse bende rgb modeli var aydınlatması da hoş @Egitimgorevlisi nin de dediği gibi oda kampanyadaymış onun da linkini ben bırakayım öneririm alınır.

Bekleme modu gibi bir şey var bunda ben kullanırken de uzunca bilgisayar başından kalkınca gelince biraz sallamak gerekiyor mouseyi kendine geliyor sanırım enerji tasarruf modu gibi bir şey var tam emin değilim bundan ayrı bir şekilde sorun yaşıyorsan ama garantiye göndermen güzel olabilir.
Hocam onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akşamları 1/2 saat lol e giriyorum oyun sırasında kullanımdayken yapıyor bunu. Wifi ile acaba sinyal çakışması mı oluyor diye düşündüm ama hiçbir cihaz da yok arada diğer portlarla da deneyeceğim yoksa oyunda kablolu kullanacağım. Uğraşmak istemediğim için de yollamadım servise açıkçası

Fareyi taktığınız portun yanını mümkünse boş bırakın, flaş disk hdd gibi şeyler takılı olmasın. Özellikle harici hdd takınca farem çok zor hareket ediyor. Kontrol amaçlı tekleme yapınca fare hariç diğer tüm portları çıkartıp deneyebilirsiniz.

Fareyi taktığınız portun yanını mümkünse boş bırakın, flaş disk hdd gibi şeyler takılı olmasın. Özellikle harici hdd takınca farem çok zor hareket ediyor. Kontrol amaçlı tekleme yapınca fare hariç diğer tüm portları çıkartıp deneyebilirsiniz.
Deneyeceğim hocam sinir olduğumdan direkt kablosunu takıp devam ediyordum. Amazon'a da iade için şimdi yazdım. Yardımcı oldular eğer çözemezsem iade edeceğim. Bir daha corsair de almam.

Razer basilisk mouse vardı bundan önce kullanıyordum diğer laptopta ama sorunsuz mis gibiydi ya.
https://www.itopya.com/razer-basili...9lXVs31BFEzbQ5634IAsF_um3vrY3X0Ds_fq9KBOkts6P

Fiyatına göre şu an nasıl bilmem ama yenilerine bakarım olmazsa

Gri rengi çok tatlıymış.

8k olanı var mı bunun?
1k razer dh kullanıyorum. 8k varsa denemek isterim.

Kaç k hz bunun RGB ve düz versiyon?
şimdi baktım da ikisi de 1khz hocam, kablolu olanı 8khz demiş corsair.

Razer Basilisk v3 X Hyperspeed aldım 2 hafta önce 1.500 TL'ye onu iade edip bunu almaya değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri