Ps5 mi yoksa Xbox series x mi almalıyım

Fade_re

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar ben bi oyun konsolu almak istiyorum ama ps5 fat kasa ile xbox series x arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım yerimde olsanız hangi konsolu alırsınız yardımcı olursanız sevinirim

oyun fiyatlarını da göz önünde bulundur seçerken

merhabalar ben bi oyun konsolu almak istiyorum ama ps5 fat kasa ile xbox series x arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım yerimde olsanız hangi konsolu alırsınız yardımcı olursanız sevinirim
son gamepass fiyat düşüşü ile xbox daha cazip hale geldi ve 2.elde daha uygun ps5 e göre fiyatları kesinlikle series x bakılmalı

bu birazda ne istediğine bağlı ama tavsiyem oyun geçmişin yoksa hem arayüz bakımından hemde cihazı beğenmesen bile elden çok kolay çıkartacağından dolayı playstation alman olur.

Microsoft çalışanları bile PS5 kullanıyordur. Xbox Series S/X mimari olarak kötü, Microsoft da saldı zaten seriyi başka bir şey deneyecekler.

konsola özel oyunları göz önünde bulundurarak seç hangisinde daha çok seveceğin oyun varsa ona yönel bence

konsola özel oyunları göz önünde bulundurarak seç hangisinde daha çok seveceğin oyun varsa ona yönel bence
En mantıklısı bu PS5 bu sene güzel oyunları tanıttı ben PS5 tercih etmiştim pişman değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,211
Üyeler
194,217
Son üye
kc4ca
Geri