380Hz monitör vs 610Hz monitör

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Arkadaşlar ben de Asus 380Hz monitör var Asus 610 Hz monitörüne geçmeye değer mi ?

hard fps oynamıyorsan yok ben 540hz kullanıyom memnunum
Yok be hocam tryhard rekabetçi oynayan birisi değilim ama fiyatı 31K'ya buldum amazonda kullanılmış ama çok iyi durumda diyor da onu almayı düşünüyodum da değer mi masraf yapmaya 380Hz değilde 144Hz olsa değerdi dicem de kararsızım sence ? :D

Yok be hocam tryhard rekabetçi oynayan birisi değilim ama fiyatı 31K'ya buldum amazonda kullanılmış ama çok iyi durumda diyor da onu almayı düşünüyodum da değer mi masraf yapmaya 380Hz değilde 144Hz olsa değerdi dicem de kararsızım sence ? :D
aşırı pahalı bover git o paraya oled al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hz farkını anlar mıyım peki hocam ? 610Hz bu neymiş be dedirtir mi yoksa 380Hz monitörümle devam mı ?
try hard oynamıyon gerekmez

380 hz ve 610 hz arasında 1 ms gecikme farkı var sadece. Profesyonel fps oyuncusu değilsen boşa masraf bence hocam.

aşırı pahalı bover git o paraya oled al

try hard oynamıyon gerekmez
Bazen harcamak için şaşırıyorum hocam neye harcasam diye insan oğlu doyumsuz valla :D

380 hz ve 610 hz arasında 1 ms gecikme farkı var sadece. Profesyonel fps oyuncusu değilsen boşa masraf bence hocam.
Bence de boşa masraf geldi bana da hocam çok haklısınız profesyonel bile olsan 380Hz neyine yetmez dimi :D

Hz farkını anlar mıyım peki hocam ? 610Hz bu neymiş be dedirtir mi yoksa 380Hz monitörümle devam mı ?
Hocam insandan insana değişiyor galiba bende bilmiyorum anlarsınız ama devasa değil yani 144 den 380 e geçerkenki gibi anlamazsınız bence paranızı boşa kullanmayın 380 hz de gayet yeterli fps için

İllaha yükseltmek istiyorsan 500hz+ 0.03 ms değer veren oled al, en kral tn paneli de alsan 1 ms değer vermiyor ortalama.

hacı anlarsın anlamasına da çok bariz bir oynayış farkı bekleme zaten 610 hz çok uçuk 380 bile uçuk e sporcular bazıları kendi evlerinde hala 360 hz kulanıyor
niko bir örnek

Geri