Benim kullandığım konumda kullanıyorsun hocam sen de, ben karşısına bir de kanepe attım uzanarak oynuyorumKullanışlı mı diyen arkadaşlara fikir olsun. Monitörü en arkaya da yapıştırabilirsiniz, her açıya her tarafa dönüyor. Yaklaşık 50 60cm kadar öne de çekebiliyorsunuz. Monitörü yakından göreyim diyen için birebir
2026 yeni versiyon yazıyor ama eski mi geliyor?eski versiyonu ama iş görür
moonlife.com.tr
konuyu açtığından arkadaş eski versiyonun linki koymuştu düzeltti sonradan.2026 yeni versiyon yazıyor ama eski mi geliyor?
Hayatımda harcadığım en işlevsel 1200 liraydı. Sonuna kadar değdi. Özellikle masası enine büyük olan arkadaşların daha çok işine yarayacaktır.Kullanışlı mı diyen arkadaşlara fikir olsun. Monitörü en arkaya da yapıştırabilirsiniz, her açıya her tarafa dönüyor. Yaklaşık 50 60cm kadar öne de çekebiliyorsunuz. Monitörü yakından göreyim diyen için birebir
F80 855e geldi temudan attığınız stand da troy kart ile aldım hocam 205 de bonus vardı 600e geldi o da ikisini 1455e halletmiş oldumEkstra Laptop Vesa Standı aldım. şuan 1K falan (bendeki NB değil amazondan yurtdışından almıştım daha ucuz diye, NB olması şart değil kısacası hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz)
Linkteki üründe 1000'e 200TL troy kart indirimi var 800'e gelir
![]()
North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Ergoflex North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Ergoflex North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
2 ay önce 2550 TL'ye bunu aldım, baya memnunum üst üste kullanıyorum, istersen yan yana da koyabiliyorsun.çift olan lazım varmı beyler bilginiz
2 tane f80 mi yoksa bundan mi almak mantikli cozemedim? yerim var2 ay önce 2550 TL'ye bunu aldım, baya memnunum üst üste kullanıyorum, istersen yan yana da koyabiliyorsun.
Ergoflex NB H180 Ergonomic Profosyonel 17-35 inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ergoflex NB H180 Ergonomic Profosyonel 17-35 inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Arkadaşlar temuda %20 indirim ile 864₺ %20 indirimi konuda bir arkadaş yazmıştı 4.sayfada nasıl alıncağını bende 10₺ kredi vardı onu da ekledi bilginiz olsun.
Alıntıyı görüntüle