Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

AtiQel

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti ( istanbul içinde olursa iyi olur başka bir yere kargo ile göndermek istemiyorum )

Son düzenleme:
bendeki 2 adet sterlseries tede aynı sorunlar var. garantisi bitti yatıyorlar şimdi
tamir ettiremedim

bendeki 2 adet sterlseries tede aynı sorunlar var. garantisi bitti yatıyorlar şimdi
tamir ettiremedim
benim mouse da 5-6 bin lira olduğu için şu anda tamir ettirmek istiyorum istanbul içi bir yer bulamazsam matfixcustoms diye bir instagram sayfası var oraya göndericem mecburi ama adamlar aksaraydalar oraya kadar da kargoyla göndermek istemiyorum

4
Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti ( istanbul içinde olursa iyi olur başka bir yere kargo ile göndermek istemiyorum )
Uzun vadeli bir çözüm olmayabilir ama fareyi masanızın üzerinde tutarken fare tekerleğini basılı tutun ve bir dakika boyunca biraz kuvvet uygulayarak yukarı ve aşağı hareket ettirin. Aynı sorunu ben de yaşadım ve en azından şimdilik işe yarıyor.(reddit)

ben yağsız devre temizleyici satın aldım best marka el 200

tekrar scroll bozulması olursa onu sıkacağım bunu önerenler vardı

ben kendim mousemı açıp yapmak istemiyorum ve uzun vadeli bir çözüm arıyorum başka fikri veya önerisi olan var mı

sayfa atlaması gibi bir şey mi? dengesiz geçişler oluyor. bi ara bende de olmuştu üfleye üfleye düzelttim sensöre toz kaçıyormuş sanırım ama tekrarlıyor. en son parçaladım garanti çözüm

sayfa atlaması gibi bir şey mi? dengesiz geçişler oluyor. bi ara bende de olmuştu üfleye üfleye düzelttim sensöre toz kaçıyormuş sanırım ama tekrarlıyor. en son parçaladım garanti çözüm
mesela scrollu aşşağıya çekince bazen geliyor bazen gelmiyor bazende yukarıya çıkıyor aynısı yukarıya çektiğimde de oluyor parçalama konusuna çokta katılmıyorum :D

hocam instagramda karşıma çıkıyordu ekipman tamiri yapan bir sayfa var tekrar karşıma çıkarsa bırakcagım video linkini

hocam instagramda karşıma çıkıyordu ekipman tamiri yapan bir sayfa var tekrar karşıma çıkarsa bırakcagım video linkini
matfixcustoms dan mı bahsediyorsun eğer ordan bahsediyorsan adamlar il olan aksaraydalar oraya kargolamak istemiyorum bi scroll için mouse dan olmayalım benim istediğim istanbulda olsun ben götüreyim güzelce işlerini halletsinler iki tarafta mutlu olsun

matfixcustoms dan mı bahsediyorsun eğer ordan bahsediyorsan adamlar il olan aksaraydalar oraya kargolamak istemiyorum bi scroll için mouse dan olmayalım benim istediğim istanbulda olsun ben götüreyim güzelce işlerini halletsinler iki tarafta mutlu olsun
evet hocam o sayfadan bahsedıyorum ama istanbulda değilmiş. İstanbul içi bildiğim bir yer yok

mesela scrollu aşşağıya çekince bazen geliyor bazen gelmiyor bazende yukarıya çıkıyor aynısı yukarıya çektiğimde de oluyor parçalama konusuna çokta katılmıyorum :D
sakın cs falan gireyim deme. parçalama konusuna katılmayı biraz düşünebilirsin yoksa. çok b*ktan bi sorun aşırı sinir bozucu.

Bende de Deathadder v3 pro var aynı scroll sorununu yaşıyorum. garantisi var fakat şehrimde ilgilenen yer yok ve telefonla aradığımda da başka bir numaraya yönlendiriyorlar aradığım numarada telefonu açmıyor böyle sıkıntılı bir durum içerisinde kaldım. Sırf şu sorunu yaşamayayım diye gidip razer aldım dünya para verdim yine yaşıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri