Bence bereket daha iyiFiyat uygun ve bizim buradaki şubesi güzel yapıyor. Paşa ve bereket dönerden daha iyi geliyor bana tadı.
Bu mantıkta kimse döner yemesin. Herkes evde pişirsin. Döner firmalarının en babası 90-110 gr et koyuyor zaten. Dışarıda olan yemek yapmaya vakti olmayan çalışan insanlar için gayet uygun fiyat. Yiyip yememek o senin kendi tercihin.bimde bütün tavugun kilosu 100 liradan satılıyor bi tavuk 2 kilodan biraz eksik oldugu icin gider 190 lirayı ona veririm göğüsüydü kanadıydı bacağıydı pirzolasıydı tavuga doyarım 75 gram et nedir el insaf bunların neyini paylaşıyorsunuz boşa para kazandırıyorsunuz
Hocam göğüsün kilosu 300 lira demek istediğinizi anladım ama yemek sektörünün gerçeklerini de yok sayamazsınız bir anda evde pişirmek birinci öncelik tabi ama değerlendirilemezde bir şey değil ben genelde eve pilavüstü söylerim 200gram tavuk dönerle içeceği falan 300 lira eğer kupon denk getirirsem tatlıda çekerse canım 360 370 falan oluyor realite bu ki bizim burda yemek ucuzdurbimde bütün tavugun kilosu 100 liradan satılıyor bi tavuk 2 kilodan biraz eksik oldugu icin gider 190 lirayı ona veririm göğüsüydü kanadıydı bacağıydı pirzolasıydı tavuga doyarım 75 gram et nedir el insaf bunların neyini paylaşıyorsunuz boşa para kazandırıyorsunuz