2k 27 inç monitör önerisi

giganiga

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8000
Beyler laptopun 16 inçten bıktım bi 27 inç bağlayıp oynayacağım oynadığım oyunlar cs2 ve hikayeli oyunlar ama hz 180den düşük olmadığı sürece sıkıntı yok zaten 180 üstü çok fark edilmiyor diye biliyorum. Önceliğim ghoting problemi olmayan min %100 srgb overshoot falan olmayan modeller

Ktc h27t22C 2K ariyorsan. 1080p için aoc 24g11ze bakabilirsiniz

KTC H27T22C şuan akakçede 7.499 tl 2k 180hz model 10999 trendyolda KTC H27E6 300hz model

hocam ikisi arasında sadece hz farkı mı vardır ona göre h27t22c tercih edeceğim muhtemelen
İki modeli de kullandım, 300hz modelin arkasında rgb var monitör kolu çok daha kaliteli. 180hz modelde sabit bir kol var sadece sağa sola döndürebiliyorsunuz, 300hz olan modelde ise pivot da dahil tüm hareketler mevcut

bu modele bakabilirsin https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.50.9
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aoc modellerinden anlıyon mu?
ktc ile kıyasla renk ghosting farkı var mıdır hangisi daha iyi

İki modeli de kullandım, 300hz modelin arkasında rgb var monitör kolu çok daha kaliteli. 180hz modelde sabit bir kol var sadece sağa sola döndürebiliyorsunuz, 300hz olan modelde ise pivot da dahil tüm hareketler mevcut
rgbye gerek yok f/p olsun görüntüsü güzel olsun yeter hocam muhtemelen ktc alacağım peki ölü piksel garantisi veriyorlar mı

ktc ile kıyasla renk ghosting farkı var mıdır hangisi daha iyi

rgbye gerek yok f/p olsun görüntüsü güzel olsun yeter hocam muhtemelen ktc alacağım peki ölü piksel garantisi veriyorlar mı
Benim aldığım modellerde çıkmadı, trendyol vs gibi bir yerden aldığınız zaman da zaten 14 gün içinde iade ve değişim hakkınız oluyor zaten

Benim aldığım modellerde çıkmadı, trendyol vs gibi bir yerden aldığınız zaman da zaten 14 gün içinde iade ve değişim hakkınız oluyor zaten
nereden satın almıştınız ve size Ktc h27t22C-3 modelini mi yolladılar yoksa düz eski modeli mi

Ben iki modeli de hepsiburada üzerinden satın aldım
eski versiyonu mu yolladılar yeni versiyonumu monitörün alt barında ktc yazısı mı var ktc logosumu bide yeni versiyonda hoparlör var 180hz değil 200hz olarak geliyor

eski versiyonu mu yolladılar yeni versiyonumu monitörün alt barında ktc yazısı mı var ktc logosumu bide yeni versiyonda hoparlör var 180hz değil 200hz olarak geliyor
Ben 300hz modeli yeni aldım 180hz modeli daha önceden almıştım yani yeni versiyon olma ihtimali yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri