Oyunlarda Düşük Fps Alıyorum Sebebi Nedir

52 bin sistemin fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani herşeye rağmen çok düşük değerler değil mi bu sistem için 200 fps bi bana mı az geliyor
Ah be hocam aldıktan sonra niye yazıyosunuz buraya. Almadan önce tavsiye isteyinsene. 52 bine DDR4 sistem mi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedeni söyleyebilir misin iade etme imkanım yok nasıl daha yukarı çekerim fps değerlerini
İade etme imkanım yok demişsin ama yeni almadın mı sistemi neden yok ?

Geçmiş olsun reis denecek çok bir şey yok

Dostlar selamlar yeni sistem aldım.Fakat cs 2 de 200 fps alıyorum.Herhangi bi ayar yapmadım.Tavsiyelerinize açığım.Sistemim darboğaz oluyor mu?İkinci bi ram almak sorunumu çözer mi ya da ekran kartı ram ayarlarını nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
kazık fiyata almışsın bu sistemin sıfır değeri 30k, ram alırsan fpse pek bir etkisi olmaz boş yere paranı daha da fazla harcama. İade edebiliyorsan et ama edemiyorum yazdığına göre bir bildiğin vardır herhalde. Elinde 5700 işlemciyi satıp r5 5600 alırsan özellikle cs gibi fps oyunlarında daha yüksek fps alabilirsin. Diğer parçalar için komple sistemi yenilemen gerekecek, değmez harcadığın paraya. Son olarak şu ayarı açtığından emin ol işlemci tam performansta çalışsın. nihai performans olarak da geçebilir
1777991240542.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri