🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1000113155.webp

%20 indirim geri gelmeli

Hepsiburada, Trendyol, N11 ve Amazon'un normal pazaryeri tek tek kupon / kampanya spamlarken sepette %10 bile yapmayan Amazon Depo:

Bundan alıp da kullanan var mı? Deneyim aktarabilirse çok sevinirim. Aşırı ilgimi çekiyor ama almak konusunda kararsızım

Ekler

• 1000102559.webp
    1000102559.webp
    105.5 KB · Hit: 58
Bundan alıp da kullanan var mı? Deneyim aktarabilirse çok sevinirim. Aşırı ilgimi çekiyor ama almak konusunda kararsızım
Bence 900 lira fiyat için çok iyi bunlar.Kendim ev içinde kullanıyorum.Yazın çok daha işe yarar soğuk içecekler için.

Ben kullanıyorum görsel de bırakayim, çok memnunum ve tavsiye ederim. Benim gibi günde 5 litre su tüketiyorsan net alınır. Depo'nun prime zamanı %20 muhabbeti varken 770e düşürmüştüm.

1778057056428.webp

Ben kullanıyorum görsel de bırakayim, çok memnunum ve tavsiye ederim. Benim gibi günde 5 litre su tüketiyorsan net alınır. Depo'nun prime zamanı %20 muhabbeti varken 770e düşürmüştüm.

Alıntıyı görüntüle
Adam ucuz bulunca rengine mengine bakmamış benim hanıma aldığımın aynısını almış :D Güle güle kullan güzel ürün bu arada soğuk içecekler için.

Geri