F/P VDS Sunucusu Öneris?

ichbinahk

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam dostlar geliştirdiğim yazılımları yayınlamak için bir vds sunucu bakıyorum. Şu an keyubu kullanıyorum ama daha da üst seviye bir şirket arıyorum. Internette gırla sunucu gördüm fiyatlar bazısında abartı pahalı bazısında abartı ucuz. Herkes Hetzner al diyor. Verunix diye bir şey gördüm fiyatlar saçma uygun geldi bilen kullanan varsa aydınlatabilir mi? Güvenli midir?
https://verunix.com/
Başka önerilere de açığım.

Ovhcloud inceleyebilirsin
6 cpu 12 gb ram 100 gb ssd 7-8 dolar gibi bir ücret ödüyorum Almanya lokasyon

Türkiyedeki fp markalardan çoğunu denedim tavsiye etmiyorum sürekli bir sorun çıkıyor bilgin olsun hocam.
Tamamdir ya hetzner ya sizinkine bakicam. Asil onceligim 1 yillik paketler ama hetznerde goremedim aylik var sanirim

Verunix güvenlidir. Ayrıca SunucumBurada firmasını da önerebilirim.

Verunix güvenlidir. Ayrıca SunucumBurada firmasını da önerebilirim.
Hocam bir yerde 2x fiyatsa diger yerde x fiyat bu neye gore belirleniyor neden bu kadar uygun oluyor bilgin var midir? Ozellikler ayni 2 firmada ama fiyat 2x mesela o yuzden ucuz olanlardan insan bir suphe duyuyor.

Hocam bir yerde 2x fiyatsa diger yerde x fiyat bu neye gore belirleniyor neden bu kadar uygun oluyor bilgin var midir? Ozellikler ayni 2 firmada ama fiyat 2x mesela o yuzden ucuz olanlardan insan bir suphe duyuyor.
Firmaların barındığı veri merkezi veya üst kuruluşların sunduğu fiyat politikaları sebepli paketler birbirine yakın olsada fiyatı değişebiliyor. Sadece bunla da kalmıyor tabii ki birçok etken var. Örneğin bilinirlik ve müşteri portföyü oluşturmak için belirli bir süre uygun fiyatlı sağlayabiliyorlar.

Geri