❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Arkadaşlar kartı çıkarmadan önce mi PFLY5000 yazıp gönderecektik müşteri hizmetleriyle görüştü fakat böyle yapmanız gerekiyordu diye söyledi bana özel kampanyalar kısmından da göremiyorum

25 e 5 veren mi olmadı vatan mı? Kampanya detayında ilerleme barı 0 mı hocam?
Epostayı, aramayı sunarak şikayet oluşturun bence
25e 5 veren ilk müşteri kampanyası olmamıştı. Günler süren sert itirazlarımdan sonra bugün puan tanımlandı. Yine de kartın borcunu ödedikten sonra kapatmayı düşünüyorum.

Öyle yazmıyor ama önce başvuru yapın diyor açıklamada
  • Olumlu değerlendirilen müşterilerimize kampanyası Paraf Mobil size özel alanında ve Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında sunulacaktır.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil size özel alanından veya Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında yer alan HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da yurt içinden PFLY5000 yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.
açık ve net yazıyor hocam zaten. Kart çıkmadan bu sms'i atmanızın bir anlamı yok ki :) diyelim ki attınız sms'i hangi karta tanımlayacaklar kampanyayı?

• Olumlu değerlendirilen müşterilerimize kampanyası Paraf Mobil size özel alanında ve Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında sunulacaktır.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil size özel alanından veya Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında yer alan HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da yurt içinden PFLY5000 yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.
açık ve net yazıyor hocam zaten. Kart çıkmadan bu sms'i atmanızın bir anlamı yok ki :) diyelim ki attınız sms'i hangi karta tanımlayacaklar kampanyayı?
Müşteri hizmetleride öyle dedi 🤣

Ben 30 nisanda 20.200TL lik alişveriş yaptım Vatandan(ek kart ile ilk alışveriş), senin dediğin gibi henüz 5.000 TL yansımadı(uygulamadan kampanyaya katılmıştım). Müşteri hizmetleri ile görüştüm talep oluşturuldu 3-4 gün oldu dönüş bekliyorum(3 haziranda geleceğinin farkındayım ancak başarılı bir işlem yapip yapmadığımı anlamak için aradım)

25.000TL lik alışverişe 5.000TL veren kampanyada ise 4.800TL sonra ödülü alacağıma dair bar ilerliyor parafly uygulaması üzerinde.
Güncelleme;

Bankayı arayarak açtığım destek talebi sonuçlandı(5 gün sürdü). Parafpara kartınıza yüklenmiştir şeklinde mail geldi, aynı zamanda parafly uygulamasında alışveriş ekstresinde kazanılan parafpara olarak 5.000TL gözüküyor.

Aynı zamanda toplamda yapılan 25.000 TL lik alışverişe 5.000TL parafpara veren kampanya da arka planda devam ediyor. Toplam harcamam 25.000TL olduğunda ordan gelecek olan 5.000TL parafpara geldiğinde güncelleme yapacagım.

Güncelleme;

Bankayı arayarak açtığım destek talebi sonuçlandı(5 gün sürdü). Parafpara kartınıza yüklenmiştir şeklinde mail geldi, aynı zamanda parafly uygulamasında alışveriş ekstresinde kazanılan parafpara olarak 5.000TL gözüküyor.

Aynı zamanda toplamda yapılan 25.000 TL lik alışverişe 5.000TL parafpara veren kampanya da arka planda devam ediyor. Toplam harcamam 25.000TL olduğunda ordan gelecek olan 5.000TL parafpara geldiğinde güncelleme yapacagım.
Hangisi vatan kampanyası hangis ilk alışveriş kampanyası onu belirtebilir misiniz hocam

Hangisi vatan kampanyası hangis ilk alışveriş kampanyası onu belirtebilir misiniz hocam
1) 20.000 e 5000 Vatan kampanyasi(kart ile yapilan ilk alışverişin vatandan yapilmasi gerekiyor)

2) 25.000 e 5000 parafly kredi kartı yeni müşteri kampanyası.

İkisi beraber aynanda çalışıyor.

Geri