Yumurta kullanabileceğim tarif lazım

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
fitness yapıyorum yumurtanin tadını pek sevmiyorum ve tavada yağlı yapmakta istemiyorum. yumurta kullanabileceğim güzel bir tarif verebilir misiniz

başkan şimdi ekmeği küp küp doğruyorsun,ondan sonra atıp kurutuyorsun
sonra tavaya yağı döküp yumurtayı ekmekleri ve ıspanağı yapıştırıyorsun baharatı atıp son noktayı koyuyorsun

başkan şimdi ekmeği küp küp doğruyorsun,ondan sonra atıp kurutuyorsun
sonra tavaya yağı döküp yumurtayı ekmekleri ve ıspanağı yapıştırıyorsun baharatı atıp son noktayı koyuyorsun
hocam ekmek yemiyorum
. ıspanakta çok kötü tadı

hangi markette bulabilirim

Her markette var hocam 500 veya 250gramlık paketler genelde kremşantinin yanında olur tavsiye ederim güzel oluyo karbonhidrat ve protein açısından da iyi. Aromalı kullanıyorum şimdi proteinocn muzlu pirinç ununu aldım keki pankeki güzel akıyo

Unsuz krep yapabilirsin ya da çırpılmış peynirli yapabilirsin tam protein bombasi olur. Ikiside çok lezzetli olur ama bunlari beceren birinin yapması lazım yoksa kötü olur. Ama ben sabah 4 yumurtayi hasliyorum 4 dk böyle biraz sulu kalıyor ortadan ikiye ayırıyorum yiyorum önce zorlanıyordum şuan alıştım sabah 4 taneyi çok rahat yiyorum

Unsuz krep yapabilirsin ya da çırpılmış peynirli yapabilirsin tam protein bombasi olur. Ikiside çok lezzetli olur ama bunlari beceren birinin yapması lazım yoksa kötü olur. Ama ben sabah 4 yumurtayi hasliyorum 4 dk böyle biraz sulu kalıyor ortadan ikiye ayırıyorum yiyorum önce zorlanıyordum şuan alıştım sabah 4 taneyi çok rahat yiyorum
unsuz krep çok zor ya yulafında tarihi geçmiş.

unsuz krep çok zor ya yulafında tarihi geçmiş.
marketteki pirinç unlarıyla değilde şu aromalı kilogramlık pirinç unlarıyla pankek yapabilirsin sporcu olmamama rağmen bende yapıyorum.hem çok kolay hem hızlı pişiyor hemde şekersiz. örnek olarak proteinoceanın aromalı pirinç unlarına bakabilirsin ben onlardan kullanıyorum güzel oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri