Yardım Eski nesil DDR 4 sisteme RTX 5000 serisi ekran kartı takmak

Hepimiz biliyoruz ki firmalar yazdıkları yazıdan yasal olarak etkilenmemek için garanti şeyler yazar. 100-150w daha fazla yazmasının sebebi odur. Senin diğer sistem bileşenlerini bilmediği için garanti olanı yazar sonra birisi çıkıp "kardeşim buraya (gerçek değer olan) misal 450watt yazmışsın benimkinde bundan dolayı arıza oldu vs. vs." diye uğraşmamak için.
450 watt taksın max o kadar ceker(ytd)

1 ikinci elin mağazada ne işi var 2 ikinci el olsa 2.el yazmazmı ?
Hayır yazmıyor, mağaza dediğin şey de internet dükkanı sarı site gibi düşün. :D 3080'den bahsediyom ha haberin olsun bu arada başlıktaki karttan değil.

Hayır yazmıyor, mağaza dediğin şey de internet dükkanı sarı site gibi düşün. :D 3080'den bahsediyom ha haberin olsun bu arada başlıktaki karttan değil.
tamam kardeşim 2.el olsun bakalım 2.el karta kimse 20 lira vermez zaten sıfır olacak arabamı bu

tamam kardeşim 2.el olsun bakalım 2.el karta kimse 20 lira vermez zaten sıfır olacak arabamı bu
n11 stoklarına daha dün bende baktım hocam evet kart 0
o 3080 ni almak bir noktaya kadar mantıklı hocam örneğin minecraft valo cs bf gibi saf güç gerek tiren oyunlar oynuyorsan evet alıan bilir
ama teknoloji bakımından desteği keslimeye başladı örnek olarak mfg yok rtx 3000 serisinde bu fps değerlerini uçuran önemli bir özellik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende n11 stoğunda 20k ya rx 6900xt xfx quic alıcaktım stoğu bitti şansıma şimdi 9070 falan bakıyorum

Son düzenleme:
n11 stoklarına daha dün bende baktım hocam evet kart 0
o 3080 ni almak bir noktaya kadar mantıklı hocam örneğin minecraft valo cs bf gibi saf güç gerek tiren oyunlar oynuyorsan evet alıan bilir
ama teknoloji bakımından desteği keslimeye başladı örnek olarak mfg yok rtx 3000 serisinde bu fps değerlerini uçuran önemli bir özellik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende n11 stoğunda 20k ya rx 6900xt xfx quic alıcaktım stoğu bitti şansıma şimdi 9070 falan bakıyorum
o dlss mfg saçmalıkları umrumda değil zaten hiçbir işe yaramayan özellikler çamur gibi yapıyor görüntüyü bozuyor dedikleri kadar iyi değil şişirerek anlatıyorlar başka bir şey değil gerçekte test ettim 5 para etmez 3080 hala çok ciğerli işimi görür

o dlss mfg saçmalıkları umrumda değil zaten hiçbir işe yaramayan özellikler çamur gibi yapıyor görüntüyü bozuyor dedikleri kadar iyi değil şişirerek anlatıyorlar başka bir şey değil gerçekte test ettim 5 para etmez 3080 hala çok ciğerli işimi görür
ozman alın hocam 2. elde satmak isterseniz 14 15 arasına rahat gidecektir fazla bir zararınızda olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,658
Üyeler
194,512
Son üye
Barispcseven
Geri