Parçalarda Herhangi Bir Sorun Var Mı ?

Reaksiyon skoru
41
selamlar, almayı düşündüğümüz ve paylaştığım fotoğrafta görünen ürünlerde herhangi bir problem/sorun/yetememe sıkıntısı yaşanır mı ? 32GB Ram ve 5060 Tİ 16GB ile kullanılacak. Kasa Fazeon 650+W Psu.
1.webp

böyle güzel bir sistem alıp kule tipi sogutucu kullanmak güzel durmıcaktır sıvı sogutucu almanızı tavsiye ederim
Katilmiyorum, iyi bir hava sogutuxu cogu sivi sogutuxunun icinden gecer. Mp7 ile 7900 kullaniuorum suan, daha once 7900x3d vardi onuda rahatca sogutuyor. Yurtdisina cikinca noctua cekecegim daha iyi olacak.

Arctic LF3 veya 420lik enermax harixi sivi almayi dusunmem ben sahsrn.

kasamız bu hocam değiştirmeyeceğiz.
Bütçenizi bilmediğim için birden fazla model öneriyorum, ona göre bakarsınız.

Bu çok uygun fiyatlı ocypus modelini de önermek isterdim ama kasanızın sınırında, kasanız 165 mm soğutucu destekliyor, bu soğutucu da 165 mm yüksekliğinde, yani temperli cama değecek muhtemelen, kullanmak için ya camı çıkaracaksınız ya da kasa modelini değiştireceksiniz aklınızda bulunsun. Fiyat olarak çok iyi diye ekliyorum.

Bu çok uygun fiyatlı ocypus modelini de önermek isterdim ama kasanızın sınırında, kasanız 165 mm soğutucu destekliyor, bu soğutucu da 165 mm yüksekliğinde, yani temperli cama değecek muhtemelen, kullanmak için ya camı çıkaracaksınız ya da kasa modelini değiştireceksiniz aklınızda bulunsun. Fiyat olarak çok iyi diye ekliyorum.

benim paylaştığım soğutucu kasama uygun sanırım değil mi ? pek anlamıyorum boyutlardan hocam cevaplayabilirmisiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazmışsınız pardon hocam 165 mm destekliyor diye. benim paylaştığım 120mm miş.

benim paylaştığım soğutucu kasama uygun sanırım değil mi ? pek anlamıyorum boyutlardan hocam cevaplayabilirmisiniz ?

resimdekini diyorsanız uygun hocam, 157 mm yüksekliği var, 7-8 mm civarı boşluk olur temperli camla arasında.

120 mm fan boyutu hocam onu dikkate almayın, kafa karıştırması normal. Kule tipi alırken öncelikle yükseklik boyutuna bakmalısınız.

resimdekini diyorsanız uygun hocam, 157 mm yüksekliği var, 7-8 mm civarı boşluk olur temperli camla arasında.

120 mm fan boyutu hocam onu dikkate almayın, kafa karıştırması normal. Kule tipi alırken öncelikle yükseklik boyutuna bakmalısınız.
sağolun hocam bu konuyu bilmiyordum öğrenmiş oldum. mevcut kasam için en fazla 160 mm yüksekliğinde soğutucu alabilirim ozaman.

sağolun hocam bu konuyu bilmiyordum öğrenmiş oldum. mevcut kasam için en fazla 160 mm yüksekliğinde soğutucu alabilirim ozaman.
Doğrudur 160 mm üst limitiniz olsun. 150 mm civarı tam kararında olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,824
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri