XBOX VE PC UYUMLU VİTESLİ DİREKSİYON SETİ ve STAND

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar XBOX ve PC uyumlu direksiyon seti arıyorum g29 çok beğeniyorum ama malesef xbox ile uyumlu değil g920 2. el bakıyorum başka alternatif var mı ? ayrıca katlanabilir stand öneriside alırım..

Bütçem 15 bin civarı

Merhaba arkadaşlar XBOX ve PC uyumlu direksiyon seti arıyorum g29 çok beğeniyorum ama malesef xbox ile uyumlu değil g920 2. el bakıyorum başka alternatif var mı ? ayrıca katlanabilir stand öneriside alırım..

Bütçem 15 bin civarı
G29-G920 vs bundan 10 yıl önce önerilebilecek bir direksiyondu ömrü çoktan doldu. Diğer konuya neden Direct Drive direksiyon seti almalıyız konusunu attım. Biraz okuyun anlarsınız.

Xbox'a tam uyumludur. Alıp arkanıza yaslanın.

G29-G920 vs bundan 10 yıl önce önerilebilecek bir direksiyondu ömrü çoktan doldu. Diğer konuya neden Direct Drive direksiyon seti almalıyız konusunu attım. Biraz okuyun anlarsınız.

Xbox'a tam uyumludur. Alıp arkanıza yaslanın.
tam olarak bu ürünü inceliyordum fiyatıda uygun geldi, a11 standıyla birlikte alacağım sanırım bunu direk teşekkür ediyorum. Buna uygun vites a7 varmış sanırım ama bulamadım başka var mı acaba yada stoklara gelmesini mi beklemeliyim

tam olarak bu ürünü inceliyordum fiyatıda uygun geldi, a11 standıyla birlikte alacağım sanırım bunu direk teşekkür ediyorum. Buna uygun vites a7 varmış sanırım ama bulamadım başka var mı acaba yada stoklara gelmesini mi beklemeliyim
Vites yeni tükendi maalesef. VD4 alan da o vitesi aldığı için çabuk eridi stokları. Vites tekrar gelecek onu sonradan da alabilirsiniz. Direksiyon arkasındaki kulakçıklarla idare edersiniz bir süre.
Stand için yeriniz varsa tabii ki A11 alın. Burda alan arkadaşımız vardı çok sağlam ağır malzemeden yapılmış demişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,923
Üyeler
194,740
Son üye
NosferatuAlucard
Geri