CS2'de hilecilerden kurtulmanın yolu övgüler mi? Birlikte test edelim.

Güven puanına nereden bakıyoruz?

Oyunu bırakmak . Neden hilelerden kurtulmak için extra bir şey yapalım, valve ban atmıyorken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu bırakmak . Neden hilelerden kurtulmak için extra bir şey yapalım, valve ban atmıyorken

Övgü ile alakalı değil de Steam profil yorumlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum
Aksine övgünün "belki" ihtimali varken, profil yorumlarının hiçbir ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Övgülerden sonra ve aldığım eldiven, bıçaktan vs sonra güven faktörüm baya arttı.
Hayırlı olsun, geri dönüş sağladığın için teşekkür ederim.

Aksine övgünün "belki" ihtimali varken, profil yorumlarının hiçbir ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.
bunun testini yapan yutub videoları var izleyebilirsin övgü aliyor bi sey olmuyor baska hesaba gecip steam profil yorumu aliyor hile gelmemeye basliyor

güven faktörünü net etkileyen şeyler
-Hesapta emek verilerek kazanılan rozetlerin olması
-2fa Güvenlik önlemlerinin açık olması (telefon numarası eklenmesi gibi)
-Steam Profilinin Düzenlenmiş olması
-Oyun içi veya Kütüphaneye Oyun eklenmesi
-Oyun içinde report yemek ve gereksiz report atmak herkese hile diyip report atarsanız o kadar çok düşer
-Çok fazla kicklenmek kick oylaması açmak
-Takım arkadaşlarına damage vermek
-Steam Toplulukta Aktif olursanız (oylamalarda yada bilgi alışverişinde )
-Topluluk Kurallarına uyan aktif bir oyuncu olduğunuzu gösterirseniz güven faktörü artar

10 senelik deneyimle yazıyorum övgü ve yorum botları birşeye yaramaz hatta daha çok report yedirtiyor yaşandı :D

Biraz kötü olsada Valve eski oyuncuların oyun kalitesini daha çok önemsiyor 10 senedir oynayıp hizmet madalyalarını almış oyuncunun karşısına yeni satın alan oyuncuya göre daha nadir gelir hileler

Övgü botu hile yazılımlarında da mevcut, 7k saatim var ve bu karşıma hile gelenlerin %95i övgüsü 300 400 üstü övgüsü olanlar. Oyuna müdahale eden her yazılım sıkıntılıdır apim kapalı olduğu siteleri kullanmadığım halde bile hesabıma girdiler boşa övgü muhabbetlerine girmeyin

Övgü botu hile yazılımlarında da mevcut, 7k saatim var ve bu karşıma hile gelenlerin %95i övgüsü 300 400 üstü övgüsü olanlar. Oyuna müdahale eden her yazılım sıkıntılıdır apim kapalı olduğu siteleri kullanmadığım halde bile hesabıma girdiler boşa övgü muhabbetlerine girmeyin
Övgü botu bir 3. parti yazılım değildir, oyuna müdahale eden bir yazılım değildir; bilinçsiz kullanım biçiminde elbet ki hesabınıza girebilirler. Övgüler sadece bot yazılımlar ile değil, Steam grupları üzerinde oluşturulan "Commend 2 commend" gruplarından da edinilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,110
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri