ZippoTurkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Güven puanına nereden bakıyoruz?
Aksine övgünün "belki" ihtimali varken, profil yorumlarının hiçbir ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.Övgü ile alakalı değil de Steam profil yorumlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun, geri dönüş sağladığın için teşekkür ederim.Övgülerden sonra ve aldığım eldiven, bıçaktan vs sonra güven faktörüm baya arttı.
bunun testini yapan yutub videoları var izleyebilirsin övgü aliyor bi sey olmuyor baska hesaba gecip steam profil yorumu aliyor hile gelmemeye basliyorAksine övgünün "belki" ihtimali varken, profil yorumlarının hiçbir ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.
Güven puanına nereden bakıyoruz?
Övgü botu bir 3. parti yazılım değildir, oyuna müdahale eden bir yazılım değildir; bilinçsiz kullanım biçiminde elbet ki hesabınıza girebilirler. Övgüler sadece bot yazılımlar ile değil, Steam grupları üzerinde oluşturulan "Commend 2 commend" gruplarından da edinilebilir.Övgü botu hile yazılımlarında da mevcut, 7k saatim var ve bu karşıma hile gelenlerin %95i övgüsü 300 400 üstü övgüsü olanlar. Oyuna müdahale eden her yazılım sıkıntılıdır apim kapalı olduğu siteleri kullanmadığım halde bile hesabıma girdiler boşa övgü muhabbetlerine girmeyin