3 saat şarj işe 40-50 saat arası kullanım vaad ediyor. Neresi zayıf geldi.Fiyatı iyi görünüyor ancak sarj muhabbeti kablosuz kulaklık için çok zayıf geldi bana.
3 saat şarj işe 40-50 saat arası kullanım vaad ediyor. Neresi zayıf geldi.Fiyatı iyi görünüyor ancak sarj muhabbeti kablosuz kulaklık için çok zayıf geldi bana.
steelseries gg app var hocam baya detaylı ekolayzer ayarı yapabilirsin o program ile.kulaklığın ekolayzer yaptırabilecek bir yazılımı var mı acaba? acaip merak ettim deneyesim var
Tüm cihazlara yapabiliyorsun. Ben dandik 200 liralık Dark hoparlörüm ile bile yapmıştım ekolayzer ayarı o program ile , öyle söyleyeyim hocamsteelseries gg cihaz seçmiyormuydu benim aklımda öyle kalmıştı sadece SS ürünlerine yazılım kullandırttıyordu en son. universal tüm kulaklıklara lenovo menovo hepsine ayar yaptırıyorsa helal olsun SS'e
o zaman sipariş verip deniyorumTüm cihazlara yapabiliyorsun. Ben dandik 200 liralık Dark hoparlörüm ile bile yapmıştım ekolayzer ayarı o program ile , öyle söyleyeyim hocam![]()
![]()
bende de varmis ben de cektim 1050ye ins iyidir tipi felan guzel duruyorAynı modelin asus rog olanını ,çok benziyorlar ondan gayet memnundum. (https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-go-2-4.html) (uzun süre kullandım bi arkadaşıma verdim)
750/250 geri dönüş kuponum vardı 1049 tl ye geldi haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim bu fiyata gerçekten bana göre çok iyi.
mik nasıl 7.1 var mı bundaAlınır arkadaşlar bir kaç aydır kullanıyorum çok memnunum 1500e almıştım
mikrofon yeterli oyunda arkadaşlarım sesimin net ve iyi geldiğini söyledi 7.1 yokmik nasıl 7.1 var mı bunda
100 tl bilgisayar aksesuar kuponu ile 1199 tl ye geldi teşekkürlerDip fiyatında. Yurt dışı fiyatı 60 dolar civarında amazon.com linkini de ekliyorum, keepa'da fiyat geçmişi de bu şekilde. Yorumlar olumlu. N11 2500 üzerine 500 indirim kuponu var 2 tane alınırsa tane 1050ye gelir.
Lenovo Legion H410 Wireless Gaming Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Siyah - Gxd1r34013 Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo Legion H410 Wireless Gaming Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Siyah - Gxd1r34013 Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com