🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

Geldi earpadler fakat cloth değil bunlar hyperx cloud 2 de çıkan kadife gibi olan earpadlerden Allah bereket versin yedek parça yedek parçadır ama bir yüzsüzlük daha yapıp bunlar cloth değil yazsam mı acaba o etik olarak açmazdayım
Bana da yok dediler maalesef. Kumaş kullanmak için ekstra para mı harcayacağız :(

ayarları yapmama rağmen malesef o bahsettiğim kısım gelmedi
geçmiş olsun hocam. Bende her şeyi denedim ama cızırtıyı çözemedim sanırım ürün hatalı yani bilmiyorum. İade edeceğim ama etmeden bir alternatif arıyorum 3 - 4k civarına

geçmiş olsun hocam. Bende her şeyi denedim ama cızırtıyı çözemedim sanırım ürün hatalı yani bilmiyorum. İade edeceğim ama etmeden bir alternatif arıyorum 3 - 4k civarına
hocam ben yapabildim, atılan link deki anlatılanları yaptım driveri silip tekrar yükledim ve geliştirmeler kısmı geldi şuan sadece eq ayarı yapmak kaldı

sdfsdfs.webp

Hyperx in sevdiği kulusun demekki kdnjsaladş
koltuk bile hp omen citadel hocam ama bilerek değil denk geldi hep iyi fiyat yakaladım genelde ürünlerde. Ara ara deneyin farklı hesaplardan yazın.

koltuk bile hp omen citadel hocam ama bilerek değil denk geldi hep iyi fiyat yakaladım genelde ürünlerde. Ara ara deneyin farklı hesaplardan yazın.
çok ilgililer ama idefixden aldım ben kulaklığı siyah bantla geldi onu soruşturdum test fln ettik kontrol ettiler sıkıntı yok dediler orjinal ürün dediler garanti de faturadan itibaren başlar sıkıntı yok dediler baya ilgilendiler

çok ilgililer ama idefixden aldım ben kulaklığı siyah bantla geldi onu soruşturdum test fln ettik kontrol ettiler sıkıntı yok dediler orjinal ürün dediler garanti de faturadan itibaren başlar sıkıntı yok dediler baya ilgilendiler
siz yazınca tekrar mesaj attım kadife earpadler geldi diye hemde teşekkür ettim bakalım ne diyecekler

Başka materyal de earpadleri yokmuş

Ekler

• 1000121881.webp
    1000121881.webp
    129.8 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103