hocam kullandığınız driver ve donanım kaynaklı olduğunu düşünüyorumMSİ GAMİNG X RTX 3060 12 GB ürününü 4 5 sene Kullandım neredeyse herhangi bir driver sorunu yaşamadım.
Sapphire RX 9700 XT Pulse ürünü aldım 2 ay oldu. Yaşadığım sorunlar.
Driver kaynaklı kapanmalar, oyun esnasında takılmalar, Valorant vari oyunlarda mikro takılmalar yeniden başlatınca düzeliyor ama o kadar para verip aldığım üründe bunları yaşamam baya bir can sıkıyor. Bir sonraki kartım kesinlikle Nvidia olacaktır. FP diye diye o kadar para verip bunları yaşamak rezillikten başka bir şey değil.
Kapanmaları vs Windows 11 son sürüme geçince düzelttim ama takılmalar vs vs hala devam ediyor.
yazın 9070xt geçeceğim sorun yaşamayı beklemiyorum4070, hitman 3te crush, 9070xt valorantta oyundan atıyordu oynatmıyodu kaç tane driver denedim, 5080e geçtim sıfır sorun.
Cihaz sıfır cihaz temiz kurulum yapıldı.hocam kullandığınız driver ve donanım kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yazın 9070xt geçeceğim sorun yaşamayı beklemiyorum
umarım hocam yeni seri yeni kartlar elbet 1 2 ufak sorun olur yazın çalışıp alacağımCihaz sıfır cihaz temiz kurulum yapıldı.
Ryzen 5 9600x
Patroit 16gb
Msi B850M Gaming Plus
SSDler önceki sistemden sağlık durumları iyi ve stabiller.
FSP 850 80+ Gold.
Win10 ve win11 de son sürümleri kullanıyordum devamlı test ediyorum ama şuan bir gelişme yok hala aynı umarım düzelir.
Wattman %90 2.el alınmış oc yapılmış kartlarda oluyorAMD de:
1 - Oyunlarda, videolarda ve masaüstünde bile takılma (özellikle oyunlarda stuttering, drop vs.)
2 - WattMan hatası
3 - Grafik hataları (bulanıklık, texture shimmering, pikselleşme, yırtılma, shader problemleri vs.)
4 - Çökmeler (siyah ekran, mavi ekran)
5 - Sürücünün kendi kendine sistemde değişiklikler yapması, pencere problemleri, chrome'da bile pencerelerin sapıtması, sistemin kafayı yiyip kendi kendine restart atma olayları, aniden donup kilitlenmeler vs. vs.
Nvidia da:
Herhangi bir problem yaşamadım.
Teşekkürler yazın almayı düşünüyorumhd 5500 series kullandım arada bir driver yok oluyordu onun harici mavi ekran vs hiç bir şey yemedim
9070 XT de ise BF1 de dx12 hatası vardı onun harici temiz
Hocam yeni konu açarsan daha sağlıklı olurHerkese iyi günler , kasayı bugün kendim topladım monitör dahi yok , prize taktım her şey yolunda çalışıyor sorunsuz , powercooler 9060xt ekran kartım var fanı durmak üzereyken 1 saniyelik bir sürtme seni geliyor tıkırtı da diyebiliriz , durmaya yakınken yapıyoe bunu hızlandığında bir sorun hızlanırken de bir sorun yok. Manuel çevirdiğim de her şey normal ses seda yok.
:d bi yorum varda şimdi buraya yazamıyorumRx570 ve Rtx4060 kullandım. Rx570 baya bir driver sorunu çıkardı, ekranım yırtılıyordu sürekli, ekranım karıncalanıyordu, mouse donup devam ediyordu. Rtx4060 a geçmek benim için şahane bir çağ atlamaydı 8-9 ay günde 10 saat kullandım ve 1 tane sorun bile çıkarmadı düzenli driver güncelleme geliyordu yapıyordum aldığım fpslerdende memnundum. Birdaha alacak olsam kesinlikle nvidia bir kart alırdım. Fakat düşük bütçem var ise ne kadar sevmesemde amdye yönelirdim
Rx570 ve Rtx4060 kullandım. Rx570 baya bir driver sorunu çıkardı, ekranım yırtılıyordu sürekli, ekranım karıncalanıyordu, mouse donup devam ediyordu. Rtx4060 a geçmek benim için şahane bir çağ atlamaydı 8-9 ay günde 10 saat kullandım ve 1 tane sorun bile çıkarmadı düzenli driver güncelleme geliyordu yapıyordum aldığım fpslerdende memnundum. Birdaha alacak olsam kesinlikle nvidia bir kart alırdım. Fakat düşük bütçem var ise ne kadar sevmesemde amdye yönelirdim
NFLSNAŞXMAİAMSŞXJQLSJDLWMS:d bi yorum varda şimdi buraya yazamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleüstüne alınma hocam lafı