5 6 Bin bütçeye monitör tavsiyesi

NErenApal

80+
Reaksiyon skoru
2
Şu an aktif olarak LG'nin 75hz İps monitörünü kullanıyorum renk olarak vb. memnunum Hz konusundan dolayı yükseltmek istiyorum. Bu konuyu açmamın asıl sebebi kuzenimde msi'in yanlış hatırlamıyorsam 180hz bi monitörü bulunmakta o da ips panel ama görüntü kalitesi çok yerlerdeydi ayarlarını vb. de kontrol ettim... Bu tarz durumlarla karşılaşmayacağım bilindik marka monitör önerilerinizi yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler... (hz de önemli ama görüntü kalitesi benim için daha önemli)

Şu an aktif olarak LG'nin 75hz İps monitörünü kullanıyorum renk olarak vb. memnunum Hz konusundan dolayı yükseltmek istiyorum. Bu konuyu açmamın asıl sebebi kuzenimde msi'in yanlış hatırlamıyorsam 180hz bi monitörü bulunmakta o da ips panel ama görüntü kalitesi çok yerlerdeydi ayarlarını vb. de kontrol ettim... Bu tarz durumlarla karşılaşmayacağım bilindik marka monitör önerilerinizi yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler... (hz de önemli ama görüntü kalitesi benim için daha önemli)
Hocam 1080p mi istiyon 1440p mi 24 inç mi 27 inç mi hiçbir şey belirtmemişsin.

Hocam bahsettiğim durum yaşanır mı emin değilim o sebeple çok sıcak bakamadım bütçemi de biraz aşıyor Lg den dediğim gibi memnundum bunu düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ? https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.75.8

hocam lgnin monitörlerinde bende genel olarak panel kalitesi açısından olumlu yorumlar duyuyorum fakat bu her ürününün aynı kalitede panele sahip olduğu anlamına gelmiyor. ki zaten markalar ürünlerinde farklı farklı paneller kullanır bu yüzden her ürünün ayrı ayrı testleri incelemeleri yapılır. o yüzden direkt markadan değilde üründen ürüne değerlendirmek daha mantıklı ve doğru olur. ayrıca hz önemli demişsiniz ve bence bu bütçede ürünün enazından 240hz olması gerekiyor ki birçokta ürün var bu özelliğe sahip. panel kalitelerini anlamak içinde önyargılı olmak yerine genel kullanıcı yorumlarını okuyabilir, youtubede yada forumlarda kullanıcılar tarafından yapılan incelemere bakabilir, yada epey gibi sitelerde panelin kaç renk verebildiğine kadar kağıt üzerindeki bütün verilerine bakabilirsiniz.

Geri