Yardım Acil bakar mısınız garanti kartımla 2 gündür internetten alışveriş yapamıyorum

sehinsah

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar 2 gündür garanti kartımla internetten alışveriş yapamıyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra güvenlik kodu hatası diyor onay almıyor birçok sitede denedim acaba sitelerde mi bir sıkıntı var diye ama yok hiçbir yerde ödeme yapamıyorum önemli ihtiyaçlarım var yardımcı olur musunuz

merhabalar 2 gündür garanti kartımla internetten alışveriş yapamıyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra güvenlik kodu hatası diyor onay almıyor birçok sitede denedim acaba sitelerde mi bir sıkıntı var diye ama yok hiçbir yerde ödeme yapamıyorum önemli ihtiyaçlarım var yardımcı olur musunuz
Kredi kartı mı banka kartı mı?
Otomatik olarak internet alışverişine kapanmış olabilir uygulamasından kontrol et.
SKT geçmiş olabilir ona bak.

Bunlarda sorun yoksa müşteri hizmetlerini ara ( kesin çözüm )

Kredi kartı mı banka kartı mı?
Otomatik olarak internet alışverişine kapanmış olabilir uygulamasından kontrol et.
SKT geçmiş olabilir ona bak.

Bunlarda sorun yoksa müşteri hizmetlerini ara ( kesin çözüm )
kredi kartı
internet alışverişine açık
skt bitmedi daha var
müşteri hizmetlerinden önce buraya bi danışayım dedim annemin kartı ondan dolayı bazen müşteri hizmetleriyle konuşurken sorun oluyo olmazsa mecbur aricam

kredi kartı
internet alışverişine açık
skt bitmedi daha var
Sim blokesi olabilir onu da kontrol et onun dışında sorun yoksa bence buraya yazmaktan önce müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.
( ANNENİN BİLGİSİ DIŞINDA UYGULAMAYI KURCALAMAMANI TAVSİYE EDERİM. ) <3

Müşteri hizmetlerine kartın derdini sen anlat annemde yanımda ben yardımcı oluyorum de. Annenden onay alırlar sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,776
Üyeler
195,726
Son üye
Livan
Geri