🔥İndirim KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

Monitör bugün geldi hemen kurup ölü piksel testi yaptım, ölü piksel yok ama fotoğraflarda gözüktüğü şekilde sadece gri arkaplanda ekranın üst kısmında leke gibi bir şey var ne yapmalıyım sizce?

WhatsApp Image 2026-05-10 at 18.53.50 (1).webpWhatsApp Image 2026-05-10 at 18.53.50.webp

Monitör bugün geldi hemen kurup ölü piksel testi yaptım, ölü piksel yok ama fotoğraflarda gözüktüğü şekilde sadece gri arkaplanda ekranın üst kısmında leke gibi bir şey var ne yapmalıyım sizce?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam ciddi bir şey değil gibi geldi. Karanlıkta da deneyin rahatsız etmiyorsa kullanın bence ölü piksel veya farklı bir ışık sızması problemi yoksa.

Bence yaparlar. Satıcı HB idi. Görüşüp destek alabilirsin.
teşekkür ederim hocam çok sorun yok gibi ama işte örnek veriyorum belli bir süre geçtikten sonra daha belirgin olursa yada herhangi bir uygulamada, oyunda o kısım sıkıntı oluşturur diye çekiniyorum aslında. Ben bi görüşeyim.

teşekkür ederim hocam çok sorun yok gibi ama işte örnek veriyorum belli bir süre geçtikten sonra daha belirgin olursa yada herhangi bir uygulamada, oyunda o kısım sıkıntı oluşturur diye çekiniyorum aslında. Ben bi görüşeyim.
Genel olarak nasıl monitör peki, beğendiniz mi?

İkinci monitör olarak alma düşüncem vardı ama Koorui 4K dual monitörü görünce paraya kıyıp bunu iptal etmiştim.

İkinci monitör olarak alma düşüncem vardı ama Koorui 4K dual monitörü görünce paraya kıyıp bunu iptal etmiştim.
Hocam monitörler hakkına pek bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmeyeyim. 6 ay önce 15.6 inç WQHD (2560x1440) 165Hz ekranlı laptop vardı o bozulunca idarelik 22" 60Hz 1300x700 gibi çözünürlüğe sahip ekrana geçtim gözlerim bozulacaktı 😅 O yüzden bunu ucuza bulunca almak istedim en azından FHD ve yüksek Hz değerine sahip, 3500'e aldım fiyatı uyguna geldi. 22" den buna geçince ve çözünürlük Hz artınca tabii ki süper oldu ama diğer konuları pek anlamıyorum çok fazla ve farklı mönitörlerde elimden geçmediği için yanıtlmak istemem.

6 gündür kullanıyorum. Ben acayip sevdim hocam. Birkaç gün ana ekran olarak kullandım sonrasında yana aldım. Renkleri default ayarlarında ana monitörüme göre de parlak. F/p'ın zirvesi muhtemelen.

6 gündür kullanıyorum. Ben acayip sevdim hocam. Birkaç gün ana ekran olarak kullandım sonrasında yana aldım. Renkleri default ayarlarında ana monitörüme göre de parlak. F/p'ın zirvesi muhtemelen.
Hocam ekrana kulaklık takıp test edebilir misiniz rica etsem bende sürekli cızırtı var, kulaklığım sağlam ve kötü de değil, kasaya takınca cızırtı yok mönitöre takınca cızırtı var hep

Hocam ekrana kulaklık takıp test edebilir misiniz rica etsem bende sürekli cızırtı var, kulaklığım sağlam ve kötü de değil, kasaya takınca cızırtı yok mönitöre takınca cızırtı var hep
Jak uyuşmuyodur hafif geri çekmeyi dene . Birde neden monitöre takıyorsun kulaklığı ?

Hocam ucuz dandik Syrox telefon kulaklığıyla denedim. Hiçbir sorun yoktu. Sonra üşenmedim kutulayıp kaldırdığım Razer Blackshark V2X'le de denedim. Onda da hiçbir problem yok.

Geri