yahya58
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,232
Hocam 244F yerine https://www.incehesap.com/gigabyte-...c-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ bunu düşündüm bende244f düşünüyorum bende
Hocam 244F yerine https://www.incehesap.com/gigabyte-...c-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ bunu düşündüm bende244f düşünüyorum bende
Hocam ciddi bir şey değil gibi geldi. Karanlıkta da deneyin rahatsız etmiyorsa kullanın bence ölü piksel veya farklı bir ışık sızması problemi yoksa.Monitör bugün geldi hemen kurup ölü piksel testi yaptım, ölü piksel yok ama fotoğraflarda gözüktüğü şekilde sadece gri arkaplanda ekranın üst kısmında leke gibi bir şey var ne yapmalıyım sizce?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kararsız kaldım bende :/ değişim yaparlar mı?Hocam ciddi bir şey değil gibi geldi. Karanlıkta da deneyin rahatsız etmiyorsa kullanın bence ölü piksel veya farklı bir ışık sızması problemi yoksa.
Bence yaparlar. Satıcı HB idi. Görüşüp destek alabilirsin.kararsız kaldım bende :/ değişim yaparlar mı?
teşekkür ederim hocam çok sorun yok gibi ama işte örnek veriyorum belli bir süre geçtikten sonra daha belirgin olursa yada herhangi bir uygulamada, oyunda o kısım sıkıntı oluşturur diye çekiniyorum aslında. Ben bi görüşeyim.Bence yaparlar. Satıcı HB idi. Görüşüp destek alabilirsin.
Genel olarak nasıl monitör peki, beğendiniz mi?teşekkür ederim hocam çok sorun yok gibi ama işte örnek veriyorum belli bir süre geçtikten sonra daha belirgin olursa yada herhangi bir uygulamada, oyunda o kısım sıkıntı oluşturur diye çekiniyorum aslında. Ben bi görüşeyim.
Hocam monitörler hakkına pek bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmeyeyim. 6 ay önce 15.6 inç WQHD (2560x1440) 165Hz ekranlı laptop vardı o bozulunca idarelik 22" 60Hz 1300x700 gibi çözünürlüğe sahip ekrana geçtim gözlerim bozulacaktıGenel olarak nasıl monitör peki, beğendiniz mi?
İkinci monitör olarak alma düşüncem vardı ama Koorui 4K dual monitörü görünce paraya kıyıp bunu iptal etmiştim.
6 gündür kullanıyorum. Ben acayip sevdim hocam. Birkaç gün ana ekran olarak kullandım sonrasında yana aldım. Renkleri default ayarlarında ana monitörüme göre de parlak. F/p'ın zirvesi muhtemelen.Genel olarak nasıl monitör peki, beğendiniz mi?
İkinci monitör olarak alma düşüncem vardı ama Koorui 4K dual monitörü görünce paraya kıyıp bunu iptal etmiştim.
Hocam ekrana kulaklık takıp test edebilir misiniz rica etsem bende sürekli cızırtı var, kulaklığım sağlam ve kötü de değil, kasaya takınca cızırtı yok mönitöre takınca cızırtı var hep6 gündür kullanıyorum. Ben acayip sevdim hocam. Birkaç gün ana ekran olarak kullandım sonrasında yana aldım. Renkleri default ayarlarında ana monitörüme göre de parlak. F/p'ın zirvesi muhtemelen.
Jak uyuşmuyodur hafif geri çekmeyi dene . Birde neden monitöre takıyorsun kulaklığı ?Hocam ekrana kulaklık takıp test edebilir misiniz rica etsem bende sürekli cızırtı var, kulaklığım sağlam ve kötü de değil, kasaya takınca cızırtı yok mönitöre takınca cızırtı var hep
Hocam ucuz dandik Syrox telefon kulaklığıyla denedim. Hiçbir sorun yoktu. Sonra üşenmedim kutulayıp kaldırdığım Razer Blackshark V2X'le de denedim. Onda da hiçbir problem yok.Hocam ekrana kulaklık takıp test edebilir misiniz rica etsem bende sürekli cızırtı var, kulaklığım sağlam ve kötü de değil, kasaya takınca cızırtı yok mönitöre takınca cızırtı var hep