Aziz Yıldırım,aday olduğunu açıkladı ve teknik direktör adayını belirtti!

Tiscard

80+
Reaksiyon skoru
181
1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapmış olan Aziz Yıldırım,Haziran ayında yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Kongresine aday olduğunu açıkladı.Yıldırım'ın transfer bütçesi kimi kaynaklarda 200 milyon € olduğu belirtilirken,bu parayı kaleci,yıldız kanat,2 üst düzey defans, yıldız forvet için harcaması da gündemde.2024 seçimlerinde de Mourinho önerisini ilk sunan başkan olan Yıldırım,bu seçimler de ise farklı kaynaklardan derlenmiş adaylar şu şekilde(önem sırasına göre değildir):
Aykut Kocaman
Xabi Alonso
Victor Bruno
Filipe Luis
(Aday olduğu kesin olup bütçe,transfer planlaması ve aday teknik direktörler iddiadan ibarettir.)
DÜŞÜNCELERİNİZ NELER

Aykut Kocaman’ı getireceğini duymuştum ben de ancak çok ümitli değilim Aykut Hoca’dan. Uzun süredir bir takım çalıştırmıyor ve futbol çok değişti. Fenerbahçe eski günlerine dönmek istiyorsa aktif performansı iyi olan, formda hocalar ile çalışmalı bence.

Aykut Kocaman’ı getireceğini duymuştum ben de ancak çok ümitli değilim Aykut Hoca’dan. Uzun süredir bir takım çalıştırmıyor ve futbol çok değişti. Fenerbahçe eski günlerine dönmek istiyorsa aktif performansı iyi olan, formda hocalar ile çalışmalı bence.
Aykut hoca kısa maraton hocası.Örneğin milli takıma gelse iyi bir başarı elde edebilir ama 38-50 haftalık periyodlarda zor

Ben Aziz Yıldım'ın politikasını beğenmiyorum. Teknik Direktör Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatsa bile Süper Lig'de şampiyon yapamazsa gönderiyor. Onun dışında Aykut Kocaman'la bu iş olmaz.

Geri