RickGrimess 80+ Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 364 Reaksiyon skoru 143 Çarşamba, 20:28 #1 Merhabalar dostlar; bu site güvenilir bi site midir, mesela fotoğraftaki ayakkabıyı almayı düşünüyorum ne dersiniz alınır mı? Ekler IMG_4436.webp 63.3 KB · Hit: 36
Merhabalar dostlar; bu site güvenilir bi site midir, mesela fotoğraftaki ayakkabıyı almayı düşünüyorum ne dersiniz alınır mı?
F Fimase 80+ Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 1 Çarşamba, 20:44 #2 Hiç duymadım açıkçası
Mustafa Zahid 80+ Silver Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 2,799 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,244 Çarşamba, 20:54 #3 Ben eskiden para yok diye replika ayakkabı alacağımda LNTStep'ten alıyordum. Oraya da göz at istiyorsan çünkü kalite olarak genel piyasaya göre daha iyi.
Ben eskiden para yok diye replika ayakkabı alacağımda LNTStep'ten alıyordum. Oraya da göz at istiyorsan çünkü kalite olarak genel piyasaya göre daha iyi.
RickGrimess 80+ Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 364 Reaksiyon skoru 143 Çarşamba, 22:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Fimase yazmış: Hiç duymadım açıkçası Devamı için tıklayın... Şikayetvarda, iade etmeye çalışanların herhangi birine ulaşamadıklarını falan okudum demekki site sıkıntılı
Fimase yazmış: Hiç duymadım açıkçası Devamı için tıklayın... Şikayetvarda, iade etmeye çalışanların herhangi birine ulaşamadıklarını falan okudum demekki site sıkıntılı