🔥İndirim Koorui 27” 4K 160HZ / FHD 320 HZ IPS Monitör 🔥 13.791₺

Koorui markasını pek biilmiyordum.

Geçtiğimiz günlerde OLED'in yanına statik görüntüleme monitörü olarak 23.8" 1080P E2411H 120Hz IPS panelli modelini satın aldım. Panelin üretim kalitesini şaşırtıcı şekilde iyi buldum. Işık sızması, tekdüzelik sorunları, rahatsız edici glow gibi problemleri yok üstüne renkleri ofis monitörü kategorisinde bir ürüne göre tatmin edici. Markaya pozitif ön yargım oluştu. :)
Panel üreticisi Tcl alt markası iffalcon gibi koorui de panel üreticisi Hkc alt markası. Hkc marka bilinirliği açısından samsung veya lg gibi değil ama tecrübesi var. Bazı markalar örneğin MSI falan giriş seviye modellerde hkc marka panel kullanabiliyor. Üst düzey monitörleri de var. Oled, mini led, ofis monitörü, e spor monitörü vs.

Panel üreticisi Tcl alt markası iffalcon gibi koorui de panel üreticisi Hkc alt markası. Hkc marka bilinirliği aösıındja samsung veya lg gibi değil ama tecrübesi var. Bazı markalar örneğin MSI falan giriş seviye modellerde hkc marka panel kullanabiliyor. Üst düzey monitörleri de var.

Kupon, bonus falan denk getirirsem konudaki ürünü 32"4K Oled'in yanına iş ve rekabetçi monitörü olarak alsam nasıl olur Tayfunns hocam çok mu premium kaçar? :ROFLMAO:

Başlıktaki ürünü iptal edip bunu alacağım hocam değer diyorsanız?
LG panel 0.2ms kağıt üstü verilere göre çok iddialı monitör koouriden iyi çıkabilir denemek lazım abdullah abi videosunu çeker inşallah görürüz o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri