k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,929
bu akakçede görünmüyormuş fiyata bakÖneriniz için teşekkür ederim hocam. Yerinde bir öneri olmuş. Teşekkürler tekrardan
bu akakçede görünmüyormuş fiyata bakÖneriniz için teşekkür ederim hocam. Yerinde bir öneri olmuş. Teşekkürler tekrardan
Panel üreticisi Tcl alt markası iffalcon gibi koorui de panel üreticisi Hkc alt markası. Hkc marka bilinirliği açısından samsung veya lg gibi değil ama tecrübesi var. Bazı markalar örneğin MSI falan giriş seviye modellerde hkc marka panel kullanabiliyor. Üst düzey monitörleri de var. Oled, mini led, ofis monitörü, e spor monitörü vs.Koorui markasını pek biilmiyordum.
Geçtiğimiz günlerde OLED'in yanına statik görüntüleme monitörü olarak 23.8" 1080P E2411H 120Hz IPS panelli modelini satın aldım. Panelin üretim kalitesini şaşırtıcı şekilde iyi buldum. Işık sızması, tekdüzelik sorunları, rahatsız edici glow gibi problemleri yok üstüne renkleri ofis monitörü kategorisinde bir ürüne göre tatmin edici. Markaya pozitif ön yargım oluştu.![]()
Kupon, bonus falan denk getirirsem konudaki ürünü 32"4K Oled'in yanına iş ve rekabetçi monitörü olarak alsam nasıl olur Tayfunns hocam çok mu premium kaçar?Panel üreticisi Tcl alt markası iffalcon gibi koorui de panel üreticisi Hkc alt markası. Hkc marka bilinirliği aösıındja samsung veya lg gibi değil ama tecrübesi var. Bazı markalar örneğin MSI falan giriş seviye modellerde hkc marka panel kullanabiliyor. Üst düzey monitörleri de var.
![]()
HKC, dünyanın ilk RGB Mini LED monitörünü duyurdu: OLED’e meydan okuyor
HKC, saf kırmızı, yeşil ve mavi LED’lerden oluşan yeni arka aydınlatmasıyla parlaklık, renk doğruluğu ve enerji verimliliğini bir araya getiren dünyanın ilk RGB Mini LED monitörünü duyurdu.www.donanimhaber.com
![]()
KOORUI S2741LM Review
The KOORUI S2741LM is a mid-range 4k, 27-inch gaming monitor. It sits above the KOORUI S2721PM, which has a lower resolution. With Mini LED backlighting and 1,15...www.rtings.com
4k oled yanına her türlü sırıtırda ucuza 4k lazımsa alabilirsin.Kupon, bonus falan denk getirirsem konudaki ürünü 32"4K Oled'in yanına iş ve rekabetçi monitörü olarak alsam nasıl olur Tayfunns hocam çok mu premium kaçar?![]()
ooo çok teşekkür ederim hocam. hemde aynı satıcı, kendi sitelerinde bile daha pahalıya satıyorlar. çok sağolun hocam
rica ederim hocam hayırlı olsunooo çok teşekkür ederim hocam. hemde aynı satıcı, kendi sitelerinde bile daha pahalıya satıyorlar. çok sağolun hocam
Şunu ilk400 ile alsaydık iyi olurmuş 1 günde ne düştü be
harbiden ya beleş derdim direktŞunu ilk400 ile alsaydık iyi olurmuş 1 günde ne düştü be
bende tam kuponlara bakarken forumda buna denk geldim.Şunu ilk400 ile alsaydık iyi olurmuş 1 günde ne düştü be
Başlıktaki ürünü iptal edip bunu alacağım hocam değer diyorsanız?
denk gelmedi 2 hesabada hocam teşekkürler.bende tam kuponlara bakarken forumda buna denk geldim.
https://tinyurl.com/TrendyolCarkCevir
mobilden bu linke tıklayınca çark açıyor 1500₺'ye kadar. ama bana ev ürünlerinde 500 geldi. Elektronik ürünlerinde veriyor mu hiç bilmiyorum denemekte fayda var.
LG panel 0.2ms kağıt üstü verilere göre çok iddialı monitör koouriden iyi çıkabilir denemek lazım abdullah abi videosunu çeker inşallah görürüz o zamanBaşlıktaki ürünü iptal edip bunu alacağım hocam değer diyorsanız?
corsairin sorunlu bir oledi vardı feci şekilde ona benziyor bu4k oled yanına her türlü sırıtırda ucuza 4k lazımsa alabilirsin.
OLED de var lazımsa