Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 829
Mağazadan teslimat yok da , Mh'yi arayıp sipariş verilebilir mağazadan teslimat diye.
Hocam siz isterseniz benimkini alın mini 4k fly more combo en fazla 5,6 kere uçurmulumdur ilanlarda ekledim bunu almak için satıyorum.Valla eklendikçe ekleniyor ahahhaha parayı çöpe atmak istemiyorum hiç ya netleşti![]()
Neden iptal ettinizHiç aklımda drone yokken satın almıştım biraz önce iptal ettim.
Hocam aklımda drone almak yoktu yazın kamp felan çocukla takılırım diye düşündüm fakat bir kaç denemeden sonra bir kenara kalacak diye düşündüm, eskiden deliler gibi zaman ayırdığım rc araçlarım bile bir karış toz bekliyor kenarda.Neden iptal ettiniz
bizim millete gider tabi sıfır faturası adına almak yerine al satçılara kazandırıyorlarAl sata gider mi
İptal ettim bende baktım özelliklerine flip olan daha iyi bunun tek artısı ekranı varMağazalarda hala stok var ama al sat için almanızı önermem.20 bine düzgün ikinci elleri var.sıfırının 40 bin olduğuna bakmayın şuan kimse gidipte 40 bin vermez ona neo 2 bile ondan daha iyi.En fazla satabileceğiniz rakam 27 civarı o da şanslıysanız.Normal kumandalısının sıfırı 18 den başlıyor.Kullanmak içinde alınmaz bence neo 2,flip,lito serisi varken mini 3 alınmaz
Valla bende neo2 veya lito düşünüyordum ama ekranlı kumanda büyük kolaylık,neo2 aslında tam benlik kumandasız felan ama uçuş süresi sıkıntı onundaMağazalarda hala stok var ama al sat için almanızı önermem.20 bine düzgün ikinci elleri var.sıfırının 40 bin olduğuna bakmayın şuan kimse gidipte 40 bin vermez ona neo 2 bile ondan daha iyi.En fazla satabileceğiniz rakam 27 civarı o da şanslıysanız.Normal kumandalısının sıfırı 18 den başlıyor.Kullanmak içinde alınmaz bence neo 2,flip,lito serisi varken mini 3 alınmaz