DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Mağazadan teslimat yok da , Mh'yi arayıp sipariş verilebilir mağazadan teslimat diye.

Valla eklendikçe ekleniyor ahahhaha parayı çöpe atmak istemiyorum hiç ya netleşti :D
Hocam siz isterseniz benimkini alın mini 4k fly more combo en fazla 5,6 kere uçurmulumdur ilanlarda ekledim bunu almak için satıyorum.

ben aldım ama sanırım iptal edeceğim ihtiyacı olan birine devredebilirim ist - avrupada oturan

Hiç aklımda drone yokken satın almıştım biraz önce iptal ettim.

Neden iptal ettiniz
Hocam aklımda drone almak yoktu yazın kamp felan çocukla takılırım diye düşündüm fakat bir kaç denemeden sonra bir kenara kalacak diye düşündüm, eskiden deliler gibi zaman ayırdığım rc araçlarım bile bir karış toz bekliyor kenarda. :)

Mağazalarda hala stok var ama al sat için almanızı önermem.20 bine düzgün ikinci elleri var.sıfırının 40 bin olduğuna bakmayın şuan kimse gidipte 40 bin vermez ona neo 2 bile ondan daha iyi.En fazla satabileceğiniz rakam 27 civarı o da şanslıysanız.Normal kumandalısının sıfırı 18 den başlıyor.Kullanmak içinde alınmaz bence neo 2,flip,lito serisi varken mini 3 alınmaz

Adresi yanlış girmişim, sabah arasam düzeltirler mi

Mağazalarda hala stok var ama al sat için almanızı önermem.20 bine düzgün ikinci elleri var.sıfırının 40 bin olduğuna bakmayın şuan kimse gidipte 40 bin vermez ona neo 2 bile ondan daha iyi.En fazla satabileceğiniz rakam 27 civarı o da şanslıysanız.Normal kumandalısının sıfırı 18 den başlıyor.Kullanmak içinde alınmaz bence neo 2,flip,lito serisi varken mini 3 alınmaz
İptal ettim bende baktım özelliklerine flip olan daha iyi bunun tek artısı ekranı var

Mini 3 uzun süre kullandım İstanbul Fatih gibi Emniyet,Valilik gibi önemli binaların olduğu yerde uçuruyorduk kuzenle 2 dron bir sorun olmadı hiç açık alanda ve sinyalin olmadığı yerlerde 10km menzil diyor ama şehir içinde 3-3.5 km den sonra uyarı vermeye başlıyordu bizde en son kuzenle sokak arasında yarışırken tele takıldı ve çöp oldu böyle bir durumuda göz önünde bulundurun uçururken :D

Valla bende neo2 veya lito düşünüyordum ama ekranlı kumanda büyük kolaylık,neo2 aslında tam benlik kumandasız felan ama uçuş süresi sıkıntı onunda 😄

Bu arada track özelliği yok beyler alacaklar onu göz önünde bulundurun, sensör olarakta yine zayıf sadece altta var 😄 Neo 2 alıp telefondan uçurmak daha mantıklı gibi

Geri