🔥İndirim Adata XPG SX8200 Pro DRAMLİ PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD 5617.51 TL

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,626
250TL Tık Hızında Kupon ile

1778108188887.webp

1778108110968.webp

bu ssd'de kronik problem olduğundan bahsediliyordu redditte. almak isteyen mutlaka önce araştırsın güncel mi değiştirdiler mi naptılar ne ettiler bilmek lazım.

Bir çok modeli var denmiş fakat 4 modelinde kontrolcüsü aynı. Hızı baya düşük ben almazdım, giriş seviye gen4 alırım daha iyi

reddit konusu burada okumak isteyen türkçeye çevirip okuyabilir arkadaşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maliyeti düşürmek için daha yavaş kontrolcü takmışlar ilk çıkan seriye göre orada yazan değerlerden yüzde 10 15 daha yavaş çalışabiliyormuş başkada bir problemi gözükmüyor. SM2262EN SM2262ENG yazan kontrolcüler hızlı olan SM2262G yazan yavaş olanmış.

evet hangi kontrolcülü model gelecek belirli değil ayrıca pcie3. sırf dram var diye alınır mı bilmiyorum
Malzeme kalitesi konusunda bir şey diyemem, şahsen alıp da uzun süreli kullandığım bir şey olmadığı için o konuda yorum yapamam. Ama kağıt üstünde değerler olarak fiyatına göre iyi ve o fiyat civarında mantıklı bi seçenek bence. DRAM'li bi m2 için bunun üstüne 1.5K felan koymanız lazım. Ama DRAM = çok iyi performans gibi düşünmemek lazım. Sonuçta bu SSD'nin de limitleri belli.

sx serisi ssd almıştım arızalı geldi iade ettim sg serisi almıştım oda 2,5 yıl sonra ömrünü doldurdu xpg marka ssd tavsiye etmiyorum

Geri