Yardım 7800x3D için Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
10.000
Selamlar, 14.500₺'ye 7800x3D siparişi verdim az önce. Bütün parçaları tek tek alıp toplayacağım sistemi. Bütçe sınırım yok ama çok pahalı bir şey de almak istemiyorum. Önerdiğiniz memnun kaldığınız anakart öneriniz var mı bu işlemci için?

Selamlar, 14.500₺'ye 7800x3D siparişi verdim az önce. Bütün parçaları tek tek alıp toplayacağım sistemi. Bütçe sınırım yok ama çok pahalı bir şey de almak istemiyorum. Önerdiğiniz memnun kaldığınız anakart öneriniz var mı bu işlemci için?
İkisi de rahat olur bütçene göre seçersin.

aralarındaki fark tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum

aralarındaki fark tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum
Biri üst seviye x870 lerden bile iyi olabilen bir b850 diğeri bütçe dostu b650m-k. Farklarını saymaya başlasam bitmez ama basitçe anlatacaksam faz ve amper , usb slotu , ssd slotu ve wifi/bt gibi.

Biri üst seviye x870 lerden bile iyi olabilen bir b850 diğeri bütçe dostu b650m-k. Farklarını saymaya başlasam bitmez ama basitçe anlatacaksam faz ve amper , usb slotu , ssd slotu ve wifi/bt gibi.
fiyat performans olana 5060 ti 16 gb ile 7800x3d kombinnasyonu yapsam bi sorun çıkarır mı yoksa bütçen varsa 3k daha kat b850 al mı dersin ?

fiyat performans olana 5060 ti 16 gb ile 7800x3d kombinnasyonu yapsam bi sorun çıkarır mı yoksa bütçen varsa 3k daha kat b850 al mı dersin ?

Hiç bir sorun olmaz 9800x3d bile takabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir sorun olmaz 9800x3d bile takabilirsin.
Ama bütçen yetiyorsa b850 olanı alabilirsin tabii ki.

B850'yi uzun süredir düşünüyorum aslında ama o fiyatlarda alternatif bir şey arıyorum görsel olarak biraz daha göze hitap eden bir şey. Bulamazsam B850 alacağım galiba

Msi veya colorful önermem. İkisinde de bazı ramlerde uyumsuzluk problemi var. Gigabyte veya asus anakartlara bak. Bende gigabyte B850 Gaming X WiFi6E var 7800x3d ile kullanıyorum.

B850'yi uzun süredir düşünüyorum aslında ama o fiyatlarda alternatif bir şey arıyorum görsel olarak biraz daha göze hitap eden bir şey. Bulamazsam B850 alacağım galiba
Buyur makyajlı hali :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte b850 eagle scam bir kart bu arada :D 12 faz diyor ama sadece 8'i işlemci için 8+2+2.

Bu anakarta bakıyordum bir süredir önerir misin

hocam b650 ve sonrası kartlarla rahat kullanırsın ancak bütçe varsa bir tık arttırıp ,şunu öneririm nedeni şu anki anakartta hem ssd hemde biraz oc attığımda tedirgin olmam. https://www.n11.com/urun/msi-mag-b8...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri