🔥İndirim Fissler düdüklü tencere 4.5&6 LT 2 al 1 öde

Bunun kalitesini şöyle söyleyim annem yemeğe çağırırken eti bu düdüklüye atsa 2 dk ya geliyorum diyip gittiğimde et pişmiş oluyor.

Dünyanın en iyi düdüklüsü üstüne yoktur herhalde ömürlük 😀

Hocam beni yanlış anlamayın ama bir tek ben mi bunlara enayi (Roma mızrağı/kazığı) ürünü olarak bakıyorum ?

6.500TL düdüklü tencere ne Titanyumdan mı yapılmış bu (sansürrrrr)
peki sen 40+ Yıldır saat gibi çalışan düdüklü tencere gördün mü :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

görev başarısız konu sahibine yazıklar olsun
Hangi mağazaya gittiniz?
Cevahir ve Merter Migrosa 2 arkadaş gönderdim bakalım sonuç çıkacak mı ?

Valla annem aldı alışınca haşlanacak ve baklagil yemekleri hepsini tek düdüklüde yapıyor.eski düdüklüsüne göre sallıyorum 2 saatte pişen 40 dk dan daha az vakit alıyor yani bence uzun vadede zamandan ve doğalgazdan kazanç olarak değer . ekstra olayı parça gerekirse aldıktan sonra 10 sene yanlış bilmiyorsam garanti bitse parça bulunabilme garantisi var.düzenli kireç temizliği yapıldığı sürece bir sıkıntı yok. Ayrıca tavsiyem fırına atacağınız yemeğin vaktinde pişeceğini düşünmüyorsanız bu kemikli keçi koyun baldır herhangi bir kemikli eti bir süre bunda pişirip sonra fırına atarsanız baya lezzetli oluyor.Son söylediğim bizim ev için geçerlidir sizde garanti veremem.

Selamlar,

Adı geçen markanın büyük olan hacimlisini yaklaşık 2 senedir eşim kullanıyor.. Zamanında bu ürünü almak istediğinde çok sorgulamıştım ve beklenenin üstünde performans göstereceğine ve malzeme kalitesine inanmamıştım açıkçası... Fakat birkaç arkadaşın da belirttiği üzere, bu marka düdüklü tencere cidden farklı.. Hem pişirme süresi, hem yiyeceklerdeki lezzeti ve tazeliği kısa sürede hazır hale getirmesi, hem de kullanılan çelik malzemesinin kalitesi takdire şayan... Hanıma şimdilerde iyi ki ısrar edip aldırmışsın diyorum :) Dediğim gibi 2 sene olacak ve malzemesinde en ufak deforme olmadı, öyle ki tencere kapağının lastiği bile ilk günkü gibi dipdiri duruyor... Sadece tutma sapındaki vida gevşeyince arada bir sıkıyorsun o kadar... Bu tarz ürünleri kullanacak arkadaşlara en önemli uyarım ise; kesinlikle ama kesinlikle bulaşık makinesinde yıkamayın, elde yıkayın... Hanımdan öğrendiğime göre kullanım ömrünü en çok uzatan şeylerden birisi bu yönde tedbirli olmakmış.. Belirtilen fiyata bulabilirseniz ve ihtiyacınız var ise kesinlikle kaçırmayın...
İyi forumlar,

peki sen 40+ Yıldır saat gibi çalışan düdüklü tencere gördün mü :)
Hocam 20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli aynı düdüklü tencereyi kullanıyoruz Ne badireler Atlattı hâlâ sapasağlam (ufak kusurlar var ama sorunsuz çalışıyor )

Yalan olmasın tek eksisi Çıkardığı sesten dolayı Paylayacak diye korkuyorum arada 😁

12k ya değmesi için yemegi kendisi hazırlayıp bana yedirmesi lazım hocam.
Özelliği geç pişen yemekleri klasik düdüklü tencerelere nazaran çok daha hızlı pişirmesi ve kalitesi malum düdüklü tencere bir tık tehlikelide ucuza kaçılmaz son olarak siz hiç geç pişen bir yemeği 2 saat pişirmek zorunda kalmadınız muhtemelen

Geri