Marmara park karşısı Beylikdüzü 5m Migros. 2 6lt 2 4.5lt vardı ikiside bittiHocam sızın aldıgınz hangı magaza?
12k ya değmesi için yemegi kendisi hazırlayıp bana yedirmesi lazım hocam.Beyler bu üründe yemek yapmanı rahatlığı emin olun o 10-12bin₺ lere değiyor hem pişirme süreleri çok düşüyor hemde pişirdiğin ürün yumuşacık oluyor. Adamlar yapmışlar.
peki sen 40+ Yıldır saat gibi çalışan düdüklü tencere gördün müHocam beni yanlış anlamayın ama bir tek ben mi bunlara enayi (Roma mızrağı/kazığı) ürünü olarak bakıyorum ?
6.500TL düdüklü tencere ne Titanyumdan mı yapılmış bu (sansürrrrr)
Hangi mağazaya gittiniz?görev başarısız konu sahibine yazıklar olsun
Merter Migros a bir arkadaş yönlendirdim şuan bakıyor5m dışında yoktur sanırım
Hocam 20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli aynı düdüklü tencereyi kullanıyoruz Ne badireler Atlattı hâlâ sapasağlam (ufak kusurlar var ama sorunsuz çalışıyor )peki sen 40+ Yıldır saat gibi çalışan düdüklü tencere gördün mü![]()
Özelliği geç pişen yemekleri klasik düdüklü tencerelere nazaran çok daha hızlı pişirmesi ve kalitesi malum düdüklü tencere bir tık tehlikelide ucuza kaçılmaz son olarak siz hiç geç pişen bir yemeği 2 saat pişirmek zorunda kalmadınız muhtemelen12k ya değmesi için yemegi kendisi hazırlayıp bana yedirmesi lazım hocam.