Ocypus Gamma C72 Kasa Alınır Mı?

biraz daha bütçen varsa bunu öneririm
digital ekranlı
curve cam var çok yakışıklı duruyor
en önemlisi 850W gold GEN5 PSU var. sanırım full moduler hem de.
 
Alınmaz klasik bir çin kasası ve bu tarz bir ürüne göre fiyat yüksek
 
Ocypus Gamma C72 kasasını almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ? Kullandıkları sac kalitesini merak ediyorum bazı saclar çok ince oluyor.

Merhabalar,
Satınalmak istediğiniz kasa markasının ülke müdürüyüm. Hemen iki konuyu netleştirebilirim.
1. Kasanın imalatında SPCC (Soğuk haddelenmiş ticari kalitede çelik - Japon Endüstriyel Standardı (JIS) tarafından adlandırılan, genel kullanımlar için soğuk haddelenmiş bir karbon çelik levha) kullanılmıştır. Merak ettiğiniz kasanın çelik levha (saç değil!!!) kalınlığı ; 0,45 - 0,50mm aralığındadır.
2. İmalatımız fason değil. Bu ve diğer kasalarımızın tasarımları bize aittir. Evet, bu kasa son kullanıcılar tarafından genel kabul görmüş kriterleri bünyesinde barındırmakta. Sizden ricam internet sayfamızı ziyaret etmeniz. İhtiyacınız olan hemen hemen her bilgiye ulaşacaksınız. Eğer farklı bir bilgiye ihtiyacınız olur ise her zaman cevaplamaya hazırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha bütçen varsa bunu öneririm
digital ekranlı
curve cam var çok yakışıklı duruyor
en önemlisi 850W gold GEN5 PSU var. sanırım full moduler hem de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba;
İkamet ettiğiniz şehri bilmiyorum. Eğer İstabul'da yaşıyorsanız ve Altunizade'ye yakın veya ulaşımınız kolay ise Sinerji Bilgisayar'ın mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Konuştuğumuz kasa örnekleri orada bulunmakta.
 
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,923
Mesajlar
10,938,020
Üyeler
194,740
Son üye
NosferatuAlucard
Geri
Top