Yeni Bir Girişimim Var Ve Size Çok İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar arkadaşlar size üstünde 3 - 4 aydır tek başıma geliştirdiğim bir siteyi anlatmak istiyorum ve ufak bir destek istiyorum sitenin ismi UrunPusulam temel amacı tüketicinin ai ında yardımıyla en iyi şekilde ürününü almasını sağlamak hemde fiyat karşılaştırması yaparak en uygun ürünü almasını sağlamak bir nevi teknoloji rehberi diyebilirim sizden isteğim siteye girip ufak bir surf yapmanız ve karşılaştığınız hataları veya önerileri yazmanız
site:https://www.urunpusulam.com.tr/

Hocam arayüz çok kullanışlı elinize sağlık. Fakat daha ilk girdiğim üründen uyuşmazlık çıktı. AMD Ryzen Threadripper 9960X modelinin satıcısına gittiğimde AMD Ryzen Threadripper 1900X ürünü ile karşılaştım. Diğer ürünlerde böyle bir problem var mı bilmiyorum fakat ilk girdiğim üründe böyle bişey yaşadım bildirmek istedim. Yeterine gelişirse akakçe ve cimriyi aratmaz bence.

Merhabalar arkadaşlar size üstünde 3 - 4 aydır tek başıma geliştirdiğim bir siteyi anlatmak istiyorum ve ufak bir destek istiyorum sitenin ismi UrunPusulam temel amacı tüketicinin ai ında yardımıyla en iyi şekilde ürününü almasını sağlamak hemde fiyat karşılaştırması yaparak en uygun ürünü almasını sağlamak bir nevi teknoloji rehberi diyebilirim sizden isteğim siteye girip ufak bir surf yapmanız ve karşılaştığınız hataları veya önerileri yazmanız
site:https://www.urunpusulam.com.tr/
Vallahi reis başarabilirsen çok güzel olur ama adı üstünde dikey mı yatay zeka mı belli olmayan bir şey

Son düzenleme:
1778177266106.webp

1778177278722.webp

başkan ne bu şimdi

arkadaşlar öncelikle geribildirimleriniz için çok teşekkür ederim fiyat konusunda geliştirmeler yapacağım ama benim kafayı kırdığım yapı ai analiz bölümü orayı kontrol etme şansınız olursa çok sevinirim fiyatlandırmada büyük sorunlarım varmış ve sizin sayenizde bu sorunları gördüm tekrardan çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok teeşkkürler ilk girişimim ve kafamda çok soru işareti var donanımarşivi çok köklü ve çok değerli insanlar var o yüzden sizden yardım istedim

fiyatlandırma ile ilgili sorunlar oluşmuş onları çözebileceğim inşallah ama benim önceliğim ai ın iyi sonuçlar vermesi orayada bir yorumunuz olabilirmi acaba teşekkürler :D

bu domaini de almayı düşünüyorum aslında ama ilk girişimim olduğu için biraz kafa karışıklığı var tutmayadabilir gibi

Hocam full destek, inşallah bir kaç aya sponsor alırsın. AI kısmına baktım da çok uzun yazmış, bunu daha kısa ve öz yazsa bence iyi olur. Ayrıca AI'ın nasıl çalıştığını anlattığın yere basitçe "Ürüne gir ve yapay zeka butonuna tıkla" tarzı bir şey yazabilirsin. Daha açıklayıcı olur bence.

Bir de yapay zeka "Bu fiyata alınır mı?" sorusunu cevaplasa 10 numara olur. Teknik kısımlarına hakim değilim tabii, zor olur mu bilmiyom.

öncelikle geridönüşün için teşekkür ederim senin dediğini düşündüm sanırım gerçekten biraz fazla detay içeriyor gerçekten fiyat konusunuda yapacağım güzel fikir üzerinde çalışıyorum site çok taze ve senin gibi değerli insanlara ihtiyacımız oluyor iyi günler iyi geceler dilerim

çok güzel site hocam. Cidden çok güzel. Baya da kullanışlı. Uygulama haline falan gelse bence Akakçe, cimri gibi uygulamaları unutturur. Baya mantıklı yapmışsınız. Öneri olarak söylemek istediğim mesela Logitech G Pro X kulaklığa bakıyordum AI onu G Pro X Superlight Mouse zannettiğinden ona göre bi alınır-alınmaz cevabı verdi. Fiyat performans oranı falan verse çok çok daha iyi olur. Emeğinize sağlık :))

geridönüşün için teşekkür ederim hocam söylediklerini not ettim çok değil birkaç ay sonra daha kullanışlı bir site olacak inşallah şuan beta sürecinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri