massiveattack
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İhtiyacım var ama kod yok kazı kazanı kaçırdım.
4800tl fiyatına göre gayet güzel cihaz alınabilir, ama 6000tl ve üstüne önermem hocam.alınır mı ya memnun olanı da var kötü yorum yapanlarda var kararsız kaldığım bir kulaklık , kullanan var mı ?
Nasıl oluyor kazı kazantrendyol kazı kazan 5000e 500 kodu ile 4855 TL'ye geliyor![]()
HyperX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah - Fiyatı, Yorumları
Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Benden bir kod:SWP71NMHACBFG
6000 üstüne ne önerirsiniz4800tl fiyatına göre gayet güzel cihaz alınabilir, ama 6000tl ve üstüne önermem hocam.
6k üstünde bir çok seçenek var kaç tl ye kadar çıkabileceğine bağlı ama genel olarak steelseries nova5, blackshark v2 3(malzeme kalitesi hiç iyi değil ama ses kalitesi başarılı mikrofonu çok iyi, biraz daha çıkarsan ss nova pro, ya da bayerdynamic mmx150 mici çok iyi değil ama ses doğruluğu çok güzel müzik içinde kullanılabilir rahatlıkla, zaten ses müzik üzerine yoğunlaşan bi marka.6000 üstüne ne önerirsiniz
Geçen indirimde 6200 e arctis nova 7x aldım ben iyi yapmış miyim yoksa cloud3s daha mı iyi bilemedim o yüzden yazdım6k üstünde bir çok seçenek var kaç tl ye kadar çıkabileceğine bağlı ama genel olarak steelseries nova5, blackshark v2 3(malzeme kalitesi hiç iyi değil ama ses kalitesi başarılı mikrofonu çok iyi, biraz daha çıkarsan ss nova pro, ya da bayerdynamic mmx150 mici çok iyi değil ama ses doğruluğu çok güzel müzik içinde kullanılabilir rahatlıkla, zaten ses müzik üzerine yoğunlaşan bi marka.
Ama ss nova5 işini görecektir 7k bandında en iyi kulaklık !bence!
hatırladım seni evet orda da konuşmuştuk tabi ki çok iyi yaptın o fiyata mükemmel kulaklık 7xGeçen indirimde 6200 e arctis nova 7x aldım ben iyi yapmış miyim yoksa cloud3s daha mı iyi bilemedim o yüzden yazdım