🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

hyperx cloud2 kullanıyordum bunu satın aldım rekabetçi oyunlar için denemediğim ayar kalmadı ama beni tatmin etmedi iade ettim genel kullanıc yorumlarıda müzik vs için iyi ama oyun için önerilen bir model değil.

şimdi ne kullanıyorsunuz ? yaptığnız yorumu genelde sizin gibi hyper x cloud 2 kullancıları yapıyor sanırım hyper x cloud 2 ye göre biraz hayal kırıklığı oldu kullancılarda

Bende almak istiyorum görünüşe göre s modeli normal wirellese göre daha iyi ama ikisinede eq ayarı yapılmalı

6000 üstüne ne önerirsiniz
6k üstünde bir çok seçenek var kaç tl ye kadar çıkabileceğine bağlı ama genel olarak steelseries nova5, blackshark v2 3(malzeme kalitesi hiç iyi değil ama ses kalitesi başarılı mikrofonu çok iyi, biraz daha çıkarsan ss nova pro, ya da bayerdynamic mmx150 mici çok iyi değil ama ses doğruluğu çok güzel müzik içinde kullanılabilir rahatlıkla, zaten ses müzik üzerine yoğunlaşan bi marka.
Ama ss nova5 işini görecektir 7k bandında en iyi kulaklık !bence!

6k üstünde bir çok seçenek var kaç tl ye kadar çıkabileceğine bağlı ama genel olarak steelseries nova5, blackshark v2 3(malzeme kalitesi hiç iyi değil ama ses kalitesi başarılı mikrofonu çok iyi, biraz daha çıkarsan ss nova pro, ya da bayerdynamic mmx150 mici çok iyi değil ama ses doğruluğu çok güzel müzik içinde kullanılabilir rahatlıkla, zaten ses müzik üzerine yoğunlaşan bi marka.
Ama ss nova5 işini görecektir 7k bandında en iyi kulaklık !bence!
Geçen indirimde 6200 e arctis nova 7x aldım ben iyi yapmış miyim yoksa cloud3s daha mı iyi bilemedim o yüzden yazdım

Geçen indirimde 6200 e arctis nova 7x aldım ben iyi yapmış miyim yoksa cloud3s daha mı iyi bilemedim o yüzden yazdım
hatırladım seni evet orda da konuşmuştuk tabi ki çok iyi yaptın o fiyata mükemmel kulaklık 7x

Geri