Çözüldü✓ ASUS ROG GLADIUS III AimPoint alınır mı?

Asus ile yaşadığım son olaydan sonra asus ekipman dizme işini rafa kaldırdım. İyi ki kafayı kırıp 3700 lira bayılmamışım bunlara :D asus rog strix monitör, asus rog pelta kulaklık da bakıyordum bi de. Allah kurtarmış beni.
neden hocam ben de asus gladius 3 wireless düşünüyorum kulaklık olarak da hyperx cloud 3 s sizce asus gladius 3 alınmaz mı

neden hocam ben de asus gladius 3 wireless düşünüyorum kulaklık olarak da hyperx cloud 3 s sizce asus gladius 3 alınmaz mı
yok hocam öyle değil, Asus ile servis konusunda tatsızlık yaşadık, ondan kaynaklı artık asus ürün almıyorum. Gladius 3 almadım.

yok hocam öyle değil, Asus ile servis konusunda tatsızlık yaşadık, ondan kaynaklı artık asus ürün almıyorum. Gladius 3 almadım.
anladım hocam ben de laptopumu servislerine göndermeyi düşünüyorum kimi çok iyi diyor kimi berbat diyor umarım sorunsuz olur

anladım hocam ben de laptopumu servislerine göndermeyi düşünüyorum kimi çok iyi diyor kimi berbat diyor umarım sorunsuz olur
Servis kaynaklı hata olmasına rağmen, garantisi bittiği için yardımcı olmadılar. Üstelik garantisi de servisten geldiği gün bitmişti. THY'ye şikayet edecektim fakat üşendiğin için şikayet ettim edecem diyene kadar sorun kendiliğinden gitti, bende vazgeçmiştim. 2-3 hafta önce tekrar aynı sorun oldu. Şimdi şikayet edebilirim bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri