Kırtasiyede işe girmek.

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
784
Merhaba ilk defa bir işe girececeğim biraz da aile zorlamasıyla.Kırtasiyede müşterisidir stok kaydıdır malzeme getir götürü araçla taşıması falan benim gibi bir asosyale imkansız gibi geliyor üstelik bu dükkan işleri 6-7 gün ve günde 13 saat olabiliyor asgari ücretle çalışılacak iş mi ben mi yanlış biliyorum vardiya falan mı var?.Boş vakite ihtitacım da var sınavlara çalışıp memur vs olabilmek için.

Kral hafta da 6 gün günde 13 saat imkan veriyolarsa aşırı fazla ve günde 13 saat çalışmak yasalara aykırı zaten öyle yazıyor Google da

Kral hafta da 6 gün günde 13 saat imkan veriyolarsa aşırı fazla ve günde 13 saat çalışmak yasalara aykırı zaten öyle yazıyor Google da
Bilmiyorum çalışma saatlerini daha ama kırtasiye açıknolduğu müddetçe çalışmam gerekiyorsa çok fazla süre ediyor

Bilmiyorum çalışma saatlerini daha ama kırtasiye açıknolduğu müddetçe çalışmam gerekiyorsa çok fazla süre ediyor
Seni çok yıpratır ve asgari ücret diyorsa çok az günümüz şartlarında asgari ücretin çok para olmadığınıda bilmek lazım

valla herkesin ilk işi aklında bi süre geçtikten sonra kalır bazıları gülerek bazıları söverek hatırlar haftada 6 gün 8 saatten fazla çalıştıramaz zaten kırtasiye de öyle çok yoğun olmaz tahminimce en kötü gir işe 1 2 hafta çalış sarmazsa çalışırken başka iş ara internetten telefondaki uygulamalardan vs. oraya git çok büyütülecek olay yok aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri