Karadayi1728
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
B2b satışları çok bide kurumsallar alıyor bunlardan
B2b satışları çok bide kurumsallar alıyor bunlardan
Yan tarafa 360mm soğutucu sığıyor mu acaba ? Aslında ihtiyacım da yok ama depo bana yakın belki diğer kasayla değiştirebilirim(Fsp cut 592)B2b satışları çok bide kurumsallar alıyor bunlardan
Kesinlikle dark guardian derim ancak kargo parası biraz sıkıntı
yani kargo parasından ziyade toptancıyım yarın ki bölgemde orasıKesinlikle dark guardian derim ancak kargo parası biraz sıkıntı
onuda şimdi gördüm oda baya güzel duruyor akşam vakti aklım karışsın diye yapılıyor her şeybu fiyata vento var ve kargo bedava
Dikey destek var hocam yan tarafa radyatör denemedim ama alacak Aralık var gibi sen karar ver bilemedimYan tarafa 360mm soğutucu sığıyor mu acaba ? Aslında ihtiyacım da yok ama depo bana yakın belki diğer kasayla değiştirebilirim(Fsp cut 592)
Ayrıca gördüğüm kadarıyla dikey ekran kartıda destekliyor galiba bracket dönüyor gibi
Var. Çok defa alışveriş yaptım. Hem kendi sitesinden hem de teknobiyotik satıcısı olan pazaryerlerinden. Arctic termal macun alacagim zaman saticisi teknobiyotik ise direkt alırım mesela.Hiçbirinden de sıkıntı yaşamadım.Bunların sitesinden alışveriş eden insan var mı ki, kargo paraları ve minimum sepet tutarının 1000 TL olması bir yana arayüzü de iğrenç bir site zaten.