mert ipek
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
abi videodan geldim süper sistem olmuş emegine saglıkşu kartı beleşe satıyorlar depoda baya kalmış anlaşılan![]()
abi videodan geldim süper sistem olmuş emegine saglıkşu kartı beleşe satıyorlar depoda baya kalmış anlaşılan![]()
o kadar vade farkı vereceksen kesinlikle almaArkadaşlar bende kardeşim için almayı düşünüyorum. 9 ay taksitle vade farkı ile 13761 tl yapıyor. Sizce almalı mıyım ? Kardeşim şuan 1050 ti kullanıyor işlemcisi r5 5600
dayı kaç senelik kart amd verdiği fsr desteği dışında herhangi bir upscaling kullanamıyorsun. b580de xess ve frame gen desteği var. DAha güncel bir kart. Neden 2. el ölmüş karta 6000 bayılasın ?2. El 6000 TL'ye neden GTX1080 almayayım da bu ürünü alayım ? Neredeyse birebir aynı fpsi veriyor
Yanlış anlama ama yorumuna yazabileceğim tek şey “taşı taşa vurup kıvılcım da çıkartabiliyor musun?” yani kartlar hakkında bilgin o kadar eksik bir de atar yapıyorsun2. El 6000 TL'ye neden GTX1080 almayayım da bu ürünü alayım ? Neredeyse birebir aynı fpsi veriyor
Abi intel b580 de bazı oyunlarda çöküyor falan demişler doğru mu bu ? Sende hiç oldu mu ?Yanlış anlama ama yorumuna yazabileceğim tek şey “taşı taşa vurup kıvılcım da çıkartabiliyor musun?” yani kartlar hakkında bilgin o kadar eksik bir de atar yapıyorsun
Değmez bu kart hala stabil değil tam gücünü kullanmak için minimum 7800x3d falan istiyor düşük işlemciyle verimli çalışmıyor.4060Tİ 16GB'dan geçmeye değer mi? kartımı 18'e satıp bunu alabiliyorum.
Çöküyordan kasıt fps çöküyor, yani düşük fps veriyordur. Normalde kas gücü olarak hakkı 80 fps'tir mesela ama 65 fps veriyordur, bunu diyorlardır. Bazı oyunlarda da kas gücü karşılığı 80 fps iken 95 fps alıyorsun mesela ama. YouTube'dan baktım, güncel olan ve absürt farklar yaratan oyun sayısı taş çatlasın 2-3.Abi intel b580 de bazı oyunlarda çöküyor falan demişler doğru mu bu ? Sende hiç oldu mu ?
3060 ryzen 5 7500f var şuan bende geçmeye değer mi b580'eYanlış anlama ama yorumuna yazabileceğim tek şey “taşı taşa vurup kıvılcım da çıkartabiliyor musun?” yani kartlar hakkında bilgin o kadar eksik bir de atar yapıyorsun
Değmez3060 ryzen 5 7500f var şuan bende geçmeye değer mi b580'e
Senin bu yorum şuna benzemiş: Neden 100.000 tl şahin doğan bulabiliyorken gidip 1.000.000 tl Honda civic alayım ki ikisi de gidiyor2. El 6000 TL'ye neden GTX1080 almayayım da bu ürünü alayım ? Neredeyse birebir aynı fpsi veriyor