Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
602
Dostlar kaçak mi 15t pro alıcam server kayıtlı telefon kaçak olunca ne gibi bir fark oluyor hangi özellikleri kullanılamıyor

telefonun garantisi olmuyor kardeşim. kaçak 14t kullanıyorum. işlemcisinde sıkıntı oldu. kendim yaptırmak zorunda kaldım. başın ağrır. paran varsa öğrenci değilsen düzgün bir tr kayıtlı cihaz al bence.

Dostlar kaçak mi 15t pro alıcam server kayıtlı telefon kaçak olunca ne gibi bir fark oluyor hangi özellikleri kullanılamıyor
Hocam fiyat olarak ne kadar acaba ? Bende yakın bir vakitte kaçak telefonumu degistiricem bunu düşünüyorum.

Hocam fiyat olarak ne kadar acaba ? Bende yakın bir vakitte kaçak telefonumu degistiricem bunu düşünüyorum.
28.800 12/256
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonun yazılımında kısıtlanmış özellikler varmı kaçak da hangi telefon vardı bide sizde

28.800 12/256
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonun yazılımında kısıtlanmış özellikler varmı kaçak da hangi telefon vardı bide sizde
28 30 bin liraya kaçak telefon almakta ayrı komedi düzgün bir tr cihaz alırsın ztn bu paraaya

15t pro server kayıtlı ise 86 ile başlaması gerekiyor imei numarasının, bazıları yazılımsal kayıt yapıp server kayıtlı diye satıyor, 15t pro da server veya yazılımsal kayıt ikisi arasında pek fark yok çünkü ikisinde de sıfırlama güncelleme yapılıyor. Cihazı aldıktan sonra kayıt için yardımcı olabilirim. Farka gelecek olursak sadece garanti olmuyor başka fark yok.

Ben kaçak alma taraftarıyım garanti falan boş iş iyileri de denk geliyor ama totali kullanıcı hatasi IMEI sıkıntısı olur onu da kendin halledince güvenilir sıkıntı da olmuyor

Alırken şunu sorun, telefonu sıfırlasam yada güncellesem imei gider mi?

İlk önce kaçak ile çakma yani orjinal olmayan telefon ayrımını yapmak lazım. Kaçak orjinal bir telefonun trde mağazadan aldığından bir eksisi yok artısı var hatta avrupa veya abd için üretilenlerde ekstra özellikler olabiliyor. tek eksisi kayıt yaptırmak için para ödemen gerekiyor.

Geri