Steam 100 Dolar Nasıl Değerlendirilir ?

Ben söylenti sanıyordum kış olayını ama kendileri söylemişler. Yine de çoğu kişi gibi %90 erteleneceğini düşünüyorum. 6 ay sonra çıkacak bir oyunla ilgili in-game hiçbir şey göstermediler. Çok sevdiğim bir seri, umarım sonu Stalker 2 gibi olmaz.
oyun içi de gösterdiler dakika 5ten sonra

oyun içi de gösterdiler dakika 5ten sonra
Trailer için özel hazırlanmış bir kısım bu, yanlış hatırlamıyorsam dev'lerden birisi söylemişti. Böyle görüneceğini hiç sanmıyorum ama bu görselliğe yakın olur gibi, sistem gereksinimleri elverirse tabii. Ucube Engine 5 yerine eski oyunlarda da olduğu gibi kendi motorlarını kullandıkları için umutluyum biraz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@misfit captured from gameplay and in game cinematics diyor bence yine böyle çıkar gibi. VR oyunu dışında son oyun çıkalı 7 yıl oldu

Bana 50 sentlik skin atabilirsin cs2de

0 risk git T'de ajan skinleri al. CS:GO dan beri ajan çıkmıyor gittikçe usul usul artıyor fiyatları kimse farkında olmadan. en büyük yatırımcılar bile ajanlara basıyor. Düşme ihtimali yok çıkma ihtimali çok. az az ama aşırı düzenli, disiplinli bir şekilde artıyor. arbitraj, çöpçü taktiği veya armory pass filan bunlar en az zarar ihtimalli yöntemler ama yinede var, zaten küçük küçük kazançlar bıraktığı için (asıl kâr küçük karları topluca satmaktan geliyor) skinin fiyatı hafif oynasa zarara girebiliyorsun. hem uğraşacan sürekli amele gibi. ajanları al envanterinde unut gta6 çıkana kadar. çıktığında 2 katından fazlasına katlamış olursun NET.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri