Hangi Monitörü Almalıyım?

rezpex

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
30000
30 bin tl bütçem var hangisini almalıyım aradaki farka değer mi yoksa bu bütçeye daha iyi diyebileceğiniz oled 2k monitör var mıdır

Veya Tandem olan model.

Bu da mat bir model ama fiyatı cok uygun bence. GLOSSY imiş Pivot vb de var. Muhtemelen klasik 250 nit qd oled gen 3 inceleme bulamadım. Asus olan 200 nit olması lazım glossy qd oled. Woled cok önermem. Odan karanlıksa glossy bir panel gerçek bir zevk olur

Son düzenleme:
@RevDeisDou

Go27q24 Glossy

Panel Surface : Anti Reflection Treatment

DisplaySpecifications bazen bilgileri yanlış girebiliyor.

Son düzenleme:
@RevDeisDou

Go27q24 Glossy

Panel Surface : Anti Reflection Treatment

DisplaySpecifications bazen bilgileri yanlış girebiliyor.
Gigabyte glossy ise direkt alınır. Pek düşünmeye gerek yok 22899' a glossy qd oled. 3. nesil woledden zaten baya iyi. Tandem ile tartısılır ama ben woledin sorunlarıyla ugrasılmasını önermem.

Bilgi kesin mi?

Evet kesin kendi ana sitesine de bakabilirsin Display Surface yazılmış.

Evet kesin kendi ana sitesine de bakabilirsin yazılmış.
Anti reflection yazdıgında mat olmuyor mu mantıken yoksa burda IPS lerde oldugu gibi bir reflection korumasından mı bahsediyor?

Bu arada muhtemelen evet doğru şimdi siteyi de kontrol ettim 4k240 olan için de benzer şeyler yazıyor sanırım direkt alınır.

Anti reflection yazdıgında mat olmuyor mu mantıken yoksa burda IPS lerde oldugu gibi bir reflection korumasından mı bahsediyor?

Bu arada muhtemelen evet doğru şimdi siteyi de kontrol ettim 4k240 olan için de benzer şeyler yazıyor sanırım direkt alınır.
Mat bitiriş için Anti Glare yazılıyor ikisi birbirinden farklı.

Geri