Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

Alabiliyorsan en iyisi alacaksın yaşayacaksın işte kart güçsüz değil kaldırır ömrü muamma ama onu yaşamana değecek ve 5080 in bile 2k ömrü bile öyle ömürlük falan değil anlatamiyoruz
tabi ya o zevki yaşıcaksın ömürlük mömürlük yok bu bilgisayar işinde bi yeni teknoloji çıkartıyorlar önceki seri kartları çöp ediyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabiliyorsan en iyisi alacaksın yaşayacaksın işte kart güçsüz değil kaldırır ömrü muamma ama onu yaşamana değecek ve 5080 in bile 2k ultra ömrü muamma ve öyle ömürlük falan değil anlatamiyoruz
oyun yapımcıları ekran kartı firmaları para kazansın diye fpsi düşürmek için grafikte hiç bir değişiklik yapmayan ama fpsi 10 20 düşüren ayarlar koyuyorlar tamamen dolandırıcılık

tamamdır arkadaslar 4k 🙏🏻

hocam ömürlük düşünme nasıl oluyor zaten 5 6 sene sonra mecbur sistemi uprade etmen gerekecek

RTX 2000 serisi kaç yıl önce çıktı 5 6 yıl önce hani esamesi kaldı mı yok ömürlük düşünme olmuyor teknoloji işinde bi yeni bişey çıkartıyorlar yenisini almak zorunda bırakıyorlar
1660 ti laptopum var cogu oyunu oynayabiliyorum hala ömürlükten ziyada 26 yasındayım 5 6 sene sonra oyun oynamayı düsünmüyorum benim icin ömürlük siz 4k önerin ama ben bu piyasada 4k olede 35 40k vermeyi düsünmüyorum 🙏🏻

sen o sistemle eğer ki 2k monitör kullanıyorsan sistemin yarısı çöpe gitmiştir

1080p 2k arası olan fark ile 4k bir oyun oynamanın farkı bambaşka
Üstad bütçe kısıtlı

Geri